上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
49  16.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 13:16 發表 查看引用來源
今次淨係走後門,冇前後互玩咩?😉
有呀, 都話受完鞭之後舒服番吓先俾後門佢入嘛
受鞭之前仲有過一陣o既 69
同皇上含本宮一d 都唔介意, 難得o既係大家未沖涼佢都奶奶我...

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 15:02 發表 查看引用來源
亞貴妃妳真係順德人喇,畀皇上行完後門仲要請佢食飯?
sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 16:02 發表 查看引用來源
好奇一問。。。走後門會用套???我一定會中出!!!
衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖

引用:
原帖由 身活健康 於 2022-9-14 14:09 發表 查看引用來源
我記得之前有篇文話過
女女口爆個時,話D精甜甜地既
之後個男人去body check ,發現有糖尿問題
師組如果發現你老公D精太甜,叫去check下她
咁又未至於, 陣味其實仲係澀o既
網上d 人話多食菠蘿定芒果係會令d 精變甜, 不過so far 都未試過
其實我大部份o既對手都係煙民(包括老公), 再講男人比女人中意食肉中意煎炸油膩熱氣o野係可以理解
我冇expect 過任何人o既精液會係甜或者氣味怡人囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-15 07:46 發表 查看引用來源
蛇蛇果然係專家!😬
又唔好咁講
既然呢個係自己post 而且係用o黎吹水, 咁我就開始亂up 廿四啦!   

講到啫啫同精液, 點解大自然唔可以將佢設計成能夠自由控制o既一個器官?
比如話好似手指咁, 想伸直就伸直, 射精可以自己控制, 想一分鐘搞掂又得(純粹為o左生bb 而搞),
想同心愛o既人happy插一個鐘又得, 好似按摩咁, 為o左俾對方舒服可以一個鐘唔停咁按, 按到對方覺得夠為止
先唔講作為女性o既人會無比幸福 作為男性o既你地亦會少好多煩惱!
唔會再有人因為硬唔到, 或者覺得自己唔及一d (中意老作o既) 吹噓自己俾人坐唔爆吹唔爆o既人而自信心受打擊
咁樣唔好咩?

引用:
原帖由 身活健康 於 2022-9-15 10:01 發表 查看引用來源
睇得出你真係好享受性愛同鍾愛幫另一伴口交
有冇試過口交得太耐,而牙交痛

我都想搵個含到我牙交痛, 吞到喉嚨痛o既猛男

講笑咋!

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-15 08:13 發表 查看引用來源

蛇姐有無試過邊做愛邊享受按背雙重享受🤭
以及見到愛人靚 J 小妹妹就會自然出水😁
唔會啦

抽插, 舔腳, 鞭打, 呢d 身體上觸覺o既刺激我中意一樣一樣分樣o黎感受, 亦包括按摩
重疊o左o既話好難feel 得出每種行為最原汁原味帶o黎o既感覺嘛
唯一一樣我會混雜o既係口交, 含住d 精被插或者捱打都得
嗒住俾人插會更high, 嗒住俾人打更好耐力

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-15 13:50 發表 查看引用來源

含住d 精被插嘩,呢個好難喎,口爆完邊有咁快又可以插呀,我又真係無咁嘅本事。。。可能要3P先服待到貴妃你
可惜囉
所以等待本宮o既就只有籐條之刑

不過插唔成, 都可以口爆完之後俾佢用手指出力撩o既

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-15 16:44 發表 查看引用來源

通常我同老婆都係禮拜六日扑野多,如果平日嘅話,嗰日夜晚一係出街食,一係叫外賣
係好辦法
尤其是我呢d 老o野特別中意男人著得好正經(比如老西)咁
放工先唔返屋企, 約老公o係外面集合之後去食飯, 一來重溫返少少之前拍拖o既感覺 (同埋自己o既青春)
二來撐枱腳同佢面對面, 果一身o既打扮呢, 對住時間愈長愈係有d 心入面蟻咬o既感覺囉
返到屋企馬上除佢條褲 有時食飯地方遠少少計過時間上係possible o既話, 停車場已經忍唔住拉開褲鏈啜爆o左先俾佢開車

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-16 08:27 發表 查看引用來源
咁性急!😬
係有咁o既成份 之不過男人o既o野要keep 住操佢, 表現先唔會令人失望!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆