上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
55  16.9k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:24 發表 查看引用來源

其實原因我覺得係:老婆着一件白色緊身T恤佢着百褶短裙加對高踭鞋,通常佢比我屌完之後個樣都會淫D,加上佢比較三年後生面口
咁又係,都估到你哋做乜啦!😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:36 發表 查看引用來源

個重點係喺緊身T恤之下36E
咁勁梗係會淫笑!😬

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-9 07:19 發表 查看引用來源

那如果是真正的痛苦呢?
用不著要虐待 只是進入的開始時不夠濕潤或是操之過急把女生弄痛 男生事後才知道原來女生是忍耐著不讓他掃興
會不會心存感激而後更愛她? ...
我意思唔係真係整痛佢,係有啲女仔high嘅時候個表情好似好痛苦,叫床聲有啲哭腔,但其實high到頂唔順!當然如果一時心急,未夠濕就入整痛人哋,梗係會之後錫返佢啦!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-9 07:19 發表 查看引用來源

那如果是真正的痛苦呢?
用不著要虐待 只是進入的開始時不夠濕潤或是操之過急把女生弄痛 男生事後才知道原來女生是忍耐著不讓他掃興
會不會心存感激而後更愛她? ...
師姐唔通試過?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:35 發表 查看引用來源

係精神征服同肉體征服o既分別

精神征服, 係令一個人徹徹底底咁愛上你, 視你為佢o既唯一, 對你死心塌地
肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受 ...
咁你有冇試過第二個case?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:40 發表 查看引用來源

第二個case 指...?
先比人征服咗肉體!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:00 發表 查看引用來源

有o係以前o既角色扮演劇本之中出現過
現實相信冇
扮演比征服?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

差唔多...
角色係一個暗地裡有m 底o既女特務, 考慮到場景道具有限嘛, 由被敵人逼供改成內部審訊 (聰唔聰明呢? )
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受 ...
玩得咁開心!😬係邊個諗架!😬
真係有對白架?😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-9 19:52 發表 查看引用來源

我同老婆玩角色扮演,通常我老婆都係扮雞,或者扮佢瞓緊覺,有賊入屋強姦佢。

如果嗰日我話事,我會扮佢以前嘅男朋友屌佢
點樣扮鷄?言語上?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-10 11:41 發表 查看引用來源

行為言語
角色扮演?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆