上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
55  16.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-12 09:37 發表 查看引用來源

梗係我
對白都有o架, 不過唔會好似拍戲咁逐隻逐隻字都要跟到捉啦, 咁樣太大壓力
都係寫個大概意思, 到時自己執生
好o野o黎o架, 有得玩有得搞仲可以防止老人痴呆 ...
蛇蛇真係有情趣!😬
中秋有冇特別版本?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-13 08:43 發表 查看引用來源

冇!
或者有, 特別正常o既版本
全方位o既伺候囉, 今年冇gathering , 一日同我屋企一日同佢屋企食飯, 然後一日二人世界
自己浴缸泡個溫泉, 按按摩, 出出火, 鋸鋸扒, 飲飲酒, 扑扑扑
成個週末只有爽冇 ...
你挑逗下佢咪有興致!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 08:15 發表 查看引用來源

同我搶, 我一掌啪死佢
但當然用o既係人地隻掌
咁咪打到自己個咀!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 09:42 發表 查看引用來源

你會嗎?
真係有隻曱甴o係你身上, 你會一巴打落去然後成身果d o野定係撥佢落o黎先處決佢?
咁又係!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 13:08 發表 查看引用來源

Update:
最後係一人行o左一步
放工返屋企食完飯, o係客廳睇電視飽暖思淫慾 攬攬錫錫啜啜舔舔之後大王要本宮㩒住梳化俾佢後入
過程之中手掌打o左本宮屁股幾下(皇上主動打我先o既) , 本宮high high地嗌唔好 ...
今次淨係走後門,冇前後互玩咩?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 13:34 發表 查看引用來源

有呀, 都話受完鞭之後舒服番吓先俾後門佢入嘛
受鞭之前仲有過一陣o既 69
同皇上含本宮一d 都唔介意, 難得o既係大家未沖涼佢都奶奶我...
前面嘅時候你有冇高潮?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 15:32 發表 查看引用來源

sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑 ...
我都覺得係!😬

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 15:47 發表 查看引用來源
妳真係鬼馬。。。咁又係,食完反屋企仲有氣力下場
咁先重要!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 07:00 發表 查看引用來源

衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖
蛇蛇果然係專家!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 08:01 發表 查看引用來源

又唔好咁講
既然呢個係自己post 而且係用o黎吹水, 咁我就開始亂up 廿四啦!   

講到啫啫同精液, 點解大自然唔可以將佢設計成能夠自由控制o既一個器官?
比如話好似手指咁, 想伸直就伸直, 射精可以自己控制, ...
咁你先會珍惜可以同佢做嘅時候吖嘛!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆