上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
55  16.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 08:08 發表 查看引用來源

係好辦法
尤其是我呢d 老o野特別中意男人著得好正經(比如老西)咁
放工先唔返屋企, 約老公o係外面集合之後去食飯, 一來重溫返少少之前拍拖o既感覺 (同埋自己o既青春)
二來撐枱腳同佢面對面, 果一身o既打扮呢 ...
咁性急!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 13:33 發表 查看引用來源

係有咁o既成份 之不過男人o既o野要keep 住操佢, 表現先唔會令人失望!
原來係練馬師!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 15:01 發表 查看引用來源

互相鞭策啫
鞭完再策!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 08:15 發表 查看引用來源

應該係鞭完要插!
咁呢個一定啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-26 13:47 發表 查看引用來源

無啦, 都無咩新招了
不過有一樣o野其實我已經諗o左好耐但冇組織好點講
我就係30出頭先結婚o既, 有d 人會話我錯過o左好多o野, 一陣又年紀太大一陣又咩不利於懷孕呀咁,
有過一d moment 係覺得有道理, 的確亦都 ...
最緊要自己做到自己想做嘅嘢!可以咁用心去keep真係好難得!😊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-27 07:30 發表 查看引用來源

真心講, 呢樣對我o黎講其實唔太明顯
反而係龜頭o既輪廓吧, 即係戴住套有層o野包住, 成支棍表面係平滑o既, 唔戴套出入果陣係可以feel 到有d texture 囉
勾住果吓刺激感係強好多 另一樣o野係既然唔戴套即係做之 ...
蛇蛇老公係大頭仔,梗係feel到個形狀啦,同埋會feel到勾住!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 07:23 發表 查看引用來源

咁o既話條女一定要係my type 唔係淨係 his type
咁咪會爭食……..精!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 07:55 發表 查看引用來源

呢樣又唔係咩大問題o既...
同女仔打車輪口交都唔係未試過, 不過係貪玩唔係真les 果種

兩女一男嘛, 辛苦o既恐怕係個男囉 要玩o既話真係要成日流流長慢慢o黎, 分幾次做啦 ...
咁益佢呀!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 09:22 發表 查看引用來源

所以咪要my type 囉
搵返o黎o既果個女肯做就得, 未必會肯爆入口亦未必肯吞, 咁就唔會有人同我爭
而且係我個type, 我唔介意同佢奶同佢舔, 俾佢服侍亦唔會覺得唔自在 ...
如果係都幾理想!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-30 07:39 發表 查看引用來源

俾你講中o左心事添
再唔出吓國, 去機場應該搭咩車都就快唔記得啦! 除o左的士
咁幾時飛呀?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆