我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
6  17.0k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同 ...
以前都試過喺中環嘅寫字樓返工,嗰陣時都唔興有閉路電視,加上嗰日啲人一早走晒,嗰日叫咗老婆我上咗嚟我寫字樓,喺一間向海嘅會議室度扑嘢。臨走落到樓下個保安員好淫賤咁樣及住我老婆。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 16:20 發表 查看引用來源
可能聽到你哋叫聲!😬
其實原因我覺得係:老婆着一件白色緊身T恤佢着百褶短裙加對高踭鞋,通常佢比我屌完之後個樣都會淫D,加上佢比較三年後生面口

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 16:27 發表 查看引用來源
咁又係,都估到你哋做乜啦!😬
個重點係喺緊身T恤之下36E

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

差唔多...
角色係一個暗地裡有m 底o既女特務, 考慮到場景道具有限嘛, 由被敵人逼供改成內部審訊 (聰唔聰明呢? )
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受 ...
我同老婆玩角色扮演,通常我老婆都係扮雞,或者扮佢瞓緊覺,有賊入屋強姦佢。

如果嗰日我話事,我會扮佢以前嘅男朋友屌佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 22:02 發表 查看引用來源
點樣扮鷄?言語上?
行為言語

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 15:32 發表 查看引用來源

sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑 ...
通常我同老婆都係禮拜六日扑野多,如果平日嘅話,嗰日夜晚一係出街食,一係叫外賣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 08:08 發表 查看引用來源

係好辦法
尤其是我呢d 老o野特別中意男人著得好正經(比如老西)咁
放工先唔返屋企, 約老公o係外面集合之後去食飯, 一來重溫返少少之前拍拖o既感覺 (同埋自己o既青春)
二來撐枱腳同佢面對面, 果一身o既打扮呢 ...
我基本上每日返工都係着西裝,除非嗰一日知道老細冇返工

前往最後回覆