上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
80  81.5k

/
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-26 10:24 發表 查看引用來源
霑叔d詞真是後冇來者
係強國眼底廣東話係異端,係大一統既中華秩序底下點能夠忍受你班契弟講廣東話,好好珍惜埋呢幾年。

附件

就像是一艘飛向星的客機
心彷彿早已離地 身邊的一切游離
不夠膽望向你 為怕你知道此刻的心理
還是推開你 去呼吸空氣

盡力地說一些笑話做逃避
偏不知怎麼說起 方可找得到自己
為何能遇上你 能驟眼己感到沒半點距離
純屬緣份 還是如以往我再自欺

偷偷感激你 能讓我再試這滋味
無奈我卻怕愛比刀鋒更利
更癡戀也是要捨棄
只好感激你 明日我要與你分飛千里
留下我愛你這赤裸的秘密
也只好偶然再想起

盡力地說一些笑話做逃避
偏不知怎麼說起 方可找得到自己
為何能遇上你 能驟眼己感到沒半點距離
純屬緣份 還是如以往我再自欺

多麼感激你 能讓我再試這滋味
無奈我卻怕愛比刀鋒更利
更癡戀也是要捨棄
只好感激你 明日我要與你分飛千里
留下我愛你這赤裸的秘密
也只好偶然再想起

玩一夜情都寫到甘有feel潘源良都好野。

引用:
原帖由 dell-intel 於 2022-9-27 10:15 發表 查看引用來源

你想講乜春?佢請你食屎呀?
係呀,佢篤住自己個鼻話你有冇屎食係我比你,我有屎食係恩賜,我好幸福有屎食,我係食屎狗,哈哈哈!

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-27 14:05 發表 查看引用來源
肥孖大lin真係勁到冇朋友🤭
典解你收埋甘多孖子相?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-27 15:10 發表 查看引用來源
好多時睇住肥孖lin起機好有feel
迪迪尼之旅有冇聲氣未?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-27 15:28 發表 查看引用來源
巨乳對小弟有種無可抗拒的吸引,所以不管孖子,人家老母,人家老婆,都有衝動收藏佢地d孖lin照
大垮度拋物線对小弟都有無比吸引力。

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-27 16:07 發表 查看引用來源
100%認同
elastic curve I like

附件

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-28 08:02 發表 查看引用來源

強人都出埋...堅.
霑叔篇博士論文我都有睇過研究香港流行音樂,你可以serach下。下面係佢交比港大論文既導言。

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-28 10:52 發表 查看引用來源
利申:小弟冇乜技巧,只得一股蠻勁
有勁就夠啦,以前我睇过姜文套陽光燦爛的日子,寧静同夏雨講:你觉得這样有勁嗎?(要用普通話講,重要有幾分嬌柔)
https://m.bilibili.com/video/BV1SE411W7Mq

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-28 11:36 發表 查看引用來源
條女又係好大對波🥰
呢套戲值得睇。

係屋頂唱莫斯科郊外的晚上超正。

https://m.bilibili.com/video/BV1454y1r76E

青春既印記

https://m.bilibili.com/video/BV1HE41147Yp

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆