上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
663  81.3k

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 14:11 發表 查看引用來源
C9其實好醒,好識同街市佬交際,同埋好直接,邊個對佢好就係搵個個人。
應該話各有所需,大家都係揾著數,都未知邊個精邊個笨

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 14:17 發表 查看引用來源
波大冇腦係假,有D大波妹玩到D仔轉黎轉去,我覺得睇人

肥孖冇機心好易比人撩兩野,傻傻地比人硬上

傻又傻唔晒,不過比人氹幾氹抽佢水實有,眼見過有幾次

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:22 發表 查看引用來源
傻又傻唔晒,不過比人氹幾氹抽佢水實有,眼見過有幾次
比人借意撞波都見好幾次

附件

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 14:29 發表 查看引用來源
我諗佢自己都知既,有時有人氹,有人抽水都係吸引力黎,好過D佬望都唔望佢一眼
男人女人都係要存在感

師兄講得又好有道理,女人比人抽水未必覺得好嚴重,好睇邊個抽佢水,三唔識七又或者樣衰佢睇唔上睇,掂下佢都叫非禮🤦‍♂️

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 14:09 發表 查看引用來源
咁佢撩到孖子係佢本事既,燒味又方便又好食,C9仔點抗拒
話時話燒味都可以有幾多暗示,大條紅腸,白滑雞胸,肥美雞比,仲有半邊燒鵝比

肥孖一向中意食燒鵝,以前同德叔經常去牛池灣食燒鵝,佢中意啖啖肉,尤其鵝肶雞肶都係佢至愛

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:38 發表 查看引用來源
肥孖一向中意食燒鵝,以前同德叔經常去牛池灣食燒鵝,佢中意啖啖肉,尤其鵝肶雞肶都係佢至愛
講起燒鵝等我都氹下肥孖先,約佢去牛池灣食佢中意食嘅燒鵝都好🤭

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 14:49 發表 查看引用來源
師兄我見議去第二度食,牛池灣同燒鵝可能綁住左德叔同孖子

新人事新故事,去新地方寫你地既故事

哦!比師兄一言驚醒左我

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-30 14:46 發表 查看引用來源

比你食到孖子正啦,点只請佢食燒鹅甘简單。
半邊燒鵝肶,我會隨時請佢食

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 15:41 發表 查看引用來源
食扒 同 打邊爐 都唔錯~都係啖啖肉,孖子唔知岩唔岩食

應該都啱佢呢隻食肉獸

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-30 15:39 發表 查看引用來源

牛池灣一帶都好多人去食.
好似話要訂枱,都幾誇張

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆