上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  81.4k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-28 17:07 發表 查看引用來源
德叔早幾日同我講,你隻孖子以前自己仲後生咩,隻西都鬆Q晒啦,d仔屌佢2鑊就會飛佢,咪鳩以為自己好馨香呀🙇‍♂️
好撚酸,屌緊嗰時唔見佢咁講🤷‍♂️ ...
問心講,我覺得肥孖仲好得,所以唔洗理鳩德叔講乜,一於要大大力支持佢🙇‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-28 17:11 發表 查看引用來源
問心講,我覺得肥孖仲好得,所以唔洗理鳩德叔講乜,一於要大大力支持佢🙇‍♂️
梗係啦!大把人爭!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-28 17:11 發表 查看引用來源
買啲情趣內衣送比佢,話比佢同啲佬玩,睇下佢咩反應,佢可能見你甘為佢著比你睇,乘机打蛇随棍上。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 13:03 發表 查看引用來源

最有詩意的一段

https://m.bilibili.com/video/BV1nk4y1z7wp

https://m.bilibili.com/video/BV1MM4y1V7b9
BABY 師兄真係睇唔少電影. 勁 !

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-28 13:13 發表 查看引用來源
唔想肥孖重覆犯同樣嘅柒事,分散投資唔好專注一條仔,咁一來冇咁易沉,二來有不同人不同享受,肥孖應該知我用心良苦,唔好比人話波大無腦,要做個波大有腦女人🤷‍♂️ ...
但係性伴太多好易出事, 小心 !!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 17:41 發表 查看引用來源

買啲情趣內衣送比佢,話比佢同啲佬玩,睇下佢咩反應,佢可能見你甘為佢著比你睇,乘机打蛇随棍上。
幫吓手做 rehearsal..

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 10:45 發表 查看引用來源

霑叔篇博士論文我都有睇過研究香港流行音樂,你可以serach下。下面係佢交比港大論文既導言。
呢個知道, 四大天王年代已經預測樂壇唔掂, 求效率只係玩改編歌多, 天王嚟寫詞笑到而家.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 17:41 發表 查看引用來源

新發展
肥孖試完我個同學幫佢按摩推油,又知道同學有教我幫其他c9按摩(但未有同任何人按過),肥孖請英話親身做我第一個試驗品,我叫肥孖除晒身上衣物,我拎了同學給我的精油,昨晚就把我處男下海做按摩男貢獻比左肥孖,所以琴晚真是開心到瞓唔著🥰

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 06:20 發表 查看引用來源
新發展
肥孖試完我個同學幫佢按摩推油,又知道同學有教我幫其他c9按摩(但未有同任何人按過),肥孖請英話親身做我第一個試驗品,我叫肥孖除晒身上衣物,我拎了同學給我的精油,昨晚就把我處男下海做按摩男貢獻比左肥孖,所以琴晚 ...
肥孖子 全裸⋯⋯按摩

引用:
原帖由 小福星 於 2022-9-29 07:00 發表 查看引用來源
肥孖子 全裸⋯⋯按摩
係呀!初試我手勢
到d精油落佢patpat度推,問佢舒服ok嗎?佢話ok可以大力d推按,我一推已經見到佢個菊花,個肥pat又白又滑,第一次近距離見到佢個菊花同會陰位,d陰毛四散明顯冇乜修剪🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆