上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  81.5k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 07:08 發表 查看引用來源
係呀!初試我手勢
到d精油落佢patpat度推,問佢舒服ok嗎?佢話ok可以大力d推按,我一推已經見到佢個菊花,個肥pat又白又滑,第一次近距離見到佢個菊花同會陰位,d陰毛四散明顯冇乜修剪🤭 ...
你有冇插孖子?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 07:08 發表 查看引用來源
係呀!初試我手勢
到d精油落佢patpat度推,問佢舒服ok嗎?佢話ok可以大力d推按,我一推已經見到佢個菊花,個肥pat又白又滑,第一次近距離見到佢個菊花同會陰位,d陰毛四散明顯冇乜修剪🤭 ...
係咪好快比你按到濕晒?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-29 07:48 發表 查看引用來源
係咪好快比你按到濕晒?😉
一陣包膠一下

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 08:13 發表 查看引用來源
一陣包膠一下
好呀!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 08:13 發表 查看引用來源
一陣包膠一下
等你……..

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 06:20 發表 查看引用來源
新發展
肥孖試完我個同學幫佢按摩推油,又知道同學有教我幫其他c9按摩(但未有同任何人按過),肥孖請英話親身做我第一個試驗品,我叫肥孖除晒身上衣物,我拎了同學給我的精油,昨晚就把我處男下海做按摩男貢獻比左肥孖,所以琴晚 ...
似乎你已經入左佢飲食名單入面。

引用:
原帖由 小福星 於 2022-9-29 08:24 發表 查看引用來源
等你……..
我用精油滴落肥孖個大pat,再双手幫佢推按,佢個pat又肥又白,d精油滴多左流去肥孖股隙,再沿股隙流到菊花會陰,我用手抹左一抹已流到菊花精油,孖子身體震左一震,因為我手已接觸到肥孖個菊花同會陰🙇‍♂️
富>孖,我整到你唔舒服?
孖>唔係,冇唔舒服,只是我有d敏感
富>咁我係唔系唔好掂你敏感d位?
孖>你照按,我d敏感位正常反應啫
我根本停左幾秒咁多,聽到肥孖叫照按,我手指根本好快又係佢菊花旁揩抹打圈,望住個靚菊花好吸引,d細小毛毛係菊旁好引誘,再抹落d會陰已接觸到陰毛,孖子又再震左一震,仲發出輕微呻吟
富>孖,你真係覺得ok舒服?
我扮下嘢懶關心佢舒唔舒服🙇‍♂️
孖>你繼續吖,好ok呀
富>哦,咁我就用心令你更舒服
我手指又接觸到她會陰,我手在上下來回地摔,好明顯孖已翹起左個pat位,我有好大空間隻手更易伸入去,成隻陰戶已在我手掌中,我手掌因為已是好多精油,抹上孖陰戶上係咁推按,好明顯手掌越來越濕,肥孖的呻吟也明顯急速左

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 08:53 發表 查看引用來源
我用精油滴落肥孖個大pat,再双手幫佢推按,佢個pat又肥又白,d精油滴多左流去肥孖股隙,再沿股隙流到菊花會陰,我用手抹左一抹已流到菊花精油,孖子身體震左一震,因為我手已接觸到肥孖個菊花同會陰🙇‍♂️
孖> ...
🤣係咪要放去隔離台呀?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 08:53 發表 查看引用來源
孖> ...
富>孖,点解我隻手會咁濕?
孖>富,你按得我好舒服,唔知点解d分泌好似不受控制咁
其間孖d呼吸明顯急速又口齒不太伶俐🙇‍♂️
孖>富,你繼續吖,我ok好舒服,好想你按入d,按入去吖,放你手指入去
我其實已放左入去,精油加佢分泌真係好似d混漿咁,仲有白包的分泌物🤦‍♂️
我實在忍唔到,我條短褲根本阻止唔到小富撐起,我小富距離肥孖陰戶只是一掌之隔🤦‍♂️
富>孖,我好想錫你下面,你下面好靚
孖>唔好吖,你曳吖
肥孖把手往後一手捉住小富係咁劣,我已經埋頭在肥孖股隙吸啜佢陰戶
肥孖係咁劣小富,小富好快已比肥孖劣到爆漿,射到肥孖個屁股都是d精
富>孖,唔好意思我真是忍唔到
孖>傻富,冇事吖,幫孖入去沖返乾淨咪冇嘢囉

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-29 09:06 發表 查看引用來源

🤣係咪要放去隔離台呀?
比個版權你,你放過去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆