上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  80.7k

有時屌得太多好易冇癮,我覺得等1.2個星期玩足一日係最好,滿血作戰

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-4 07:26 發表 查看引用來源
而家唔會執念喇,係時候放開懷抱,要大愛包容🤷‍♂️
牛下以前嗰幾個蛋散壞蛋同學,有時都會聯絡返,佢地細個都有上嚟我屋企,那些年肥孖對住我呢幾個同學仔,唔覺佢地會有殺傷力,所以好隨便,就係隨便到有時佢地上嚟,肥孖都係真空飛釘,班衰仔個個都人細鬼大,細細個都已經分享鹹書,点會唔留意到肥孖嗰二粒大釘🙇‍♂️
直到早排又有聚會,佢地仲記得肥孖對大孖lin好吸引,我話其實今時唔同往日喇,而家個新朶係the lin 娜,已經頂唔住地心引力,大八字lin頭已稍微向下了🤦‍♂️
但班蛋散話仍然好有興趣,仲話應該仍有幾分觀賞價值🤭

附件

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-10-5 10:54 發表 查看引用來源
有時屌得太多好易冇癮,我覺得等1.2個星期玩足一日係最好,滿血作戰
屌得太密又的確會有厭倦感覺
屌閪冇新鮮感,就變左例行公事

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 15:43 發表 查看引用來源
屌得太密又的確會有厭倦感覺
屌閪冇新鮮感,就變左例行公事
插得多,就就係絕色美女都悶!

引用:
原帖由 dell-intel 於 2022-10-5 15:53 發表 查看引用來源

插得多,就就係絕色美女都悶!
所以我都會換下畫🤷‍♂️

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 16:07 發表 查看引用來源
所以我都會換下畫🤷‍♂️
可以3P

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-5 22:54 發表 查看引用來源

可以3P
賤兄有經驗?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-6 06:54 發表 查看引用來源
賤兄有經驗?
近排點?

引用:
原帖由 小福星 於 2022-10-6 06:58 發表 查看引用來源
近排點?
想問邊方面?

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-6 07:02 發表 查看引用來源
想問邊方面?
我同學約左肥孖星期六去滴k純
肥孖又可以先享受推油按摩,之後就盡情地愛愛🤷‍♂️

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆