上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  80.7k

肥孖返來做返D運動抵消返啦!

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-7 17:48 發表 查看引用來源
肥孖返來做返D運動抵消返啦!
有我個舊同學考順緊,呢輪肥孖晚晚有象拔蚌玩,又話食海鮮餐,已經樂而忘返🤷‍♂️

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-8 07:56 發表 查看引用來源
有我個舊同學考順緊,呢輪肥孖晚晚有象拔蚌玩,又話食海鮮餐,已經樂而忘返🤷‍♂️
佢地真係一拍即合,同學又愛吹口琴,肥孖晚晚有人同佢吹乃,仲唔爽到暈咩🤦‍♂️
二個都係海鮮怪又喂食,而家呢個幾星期好似人地密月期咁密密屌🙇‍♂️

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-8 08:06 發表 查看引用來源
佢地真係一拍即合,同學又愛吹口琴,肥孖晚晚有人同佢吹乃,仲唔爽到暈咩🤦‍♂️
二個都係海鮮怪又喂食,而家呢個幾星期好似人地密月期咁密密屌🙇‍♂️ ...
題外話,我係傷土開個帖比樓豬回收,佢話我發佈淫褻不雅所以回收
屌>我只係講以前學生年代,懷舊睇鹹書年代同講下有乜鹹書,咁都話淫褻不雅,真係乜撚討論區嚟,冇討論空間🤷‍♂️

回覆 1334# 肥富茶了室 的帖子

跌吉甘L多广告都費事上去

回覆 1333# 肥富茶了室 的帖子

肥孖都好忙,兩個口食吾停

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-8 08:16 發表 查看引用來源
題外話,我係傷土開個帖比樓豬回收,佢話我發佈淫褻不雅所以回收
屌>我只係講以前學生年代,懷舊睇鹹書年代同講下有乜鹹書,咁都話淫褻不雅,真係乜撚討論區嚟,冇討論空間🤷‍♂️ ...
嗰邊啲版主執得正,有少少鹹嘢傷風化即刻 block 咗你, 等你冇得再玩。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-8 08:36 發表 查看引用來源
真係好多廣告成日彈出嚟煩死人

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-8 08:36 發表 查看引用來源
小弟用電腦上去多, firefox 會 cut 唔少呢類網站廣告彈出, 但網站會彈出提示叫唔好阻止彈廣告.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-10-8 11:40 發表 查看引用來源

嗰邊啲版主執得正,有少少鹹嘢傷風化即刻 block 咗你, 等你冇得再玩。
仲有好多回應講基不可失🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆