上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  81.3k

肥妹受力肉又多,撞得好響
引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-30 16:49 發表 查看引用來源
肥人個窿通常都深....唔關你事...大力撞先覺得正

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 17:22 發表 查看引用來源
肥妹受力肉又多,撞得好響

加埋水聲........j 唔長嘅男人真係前戲玩好耐......

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-30 17:15 發表 查看引用來源
以前朋友係街到見到D女,有時會好衰咁話,條女係含撚嘴黎,個形最岩含撚。

我又好奇,男人有冇奶西嘴睇

女人比男人射左仲會即刻放入口,用條脷清潔埋個j頭,呢個動作真係好攞命,個j頭又酸又痺嘅感覺正到冇朋友,唔知有冇其他師兄有經驗?
肥孖同我另外一個sp都會咁做,真是好攞命,條j剛射完比呢d含撚嘴繼續吸啜,會痺到一個唔識形容地步🤦‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-1 07:14 發表 查看引用來源
女人比男人射左仲會即刻放入口,用條脷清潔埋個j頭,呢個動作真係好攞命,個j頭又酸又痺嘅感覺正到冇朋友,唔知有冇其他師兄有經驗?
肥孖同我另外一個sp都會咁做,真是好攞命,條j剛射完比呢d含撚嘴繼續吸啜,會痺到一個唔識形容地 ...
黃金 XX 秒嚟.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-1 07:18 發表 查看引用來源

黃金 XX 秒嚟.
有個咁嘅朵🤭
黃金含撚秒?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-1 07:18 發表 查看引用來源

黃金 XX 秒嚟.
應該好有性經驗嘅女人先識玩?
後生女都唔會幫你乃到乾淨喇

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-1 07:34 發表 查看引用來源
有個咁嘅朵🤭
黃金含撚秒?
XX 係數目字, 即係射咗再繼續刺激, 有時十零秒有時三十秒已經投降, 黃金十秒黃金三十秒.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-1 07:36 發表 查看引用來源
應該好有性經驗嘅女人先識玩?
後生女都唔會幫你乃到乾淨喇
一般係口爆順便玩埋呢樣(女方唔介意嘅話), 而家後生女經驗多已經曉得玩黃金X秒或射後舔, 唔似我啲年代, 摸吓都驚生嘢.

早幾日先叫你沖破禁忌,你就話有顧忌,估唔到咁快就沖破禁忌,恭喜恭喜,以後要爽就幾時都有得爽,又係孖子又係炮友,肯定永遠對孖子好,係未中出孖子呀
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-29 09:13 發表 查看引用來源
之後發生乜嘢,真係唔想劃公仔劃出腸

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-10-1 07:56 發表 查看引用來源
早幾日先叫你沖破禁忌,你就話有顧忌,估唔到咁快就沖破禁忌,恭喜恭喜,以後要爽就幾時都有得爽,又係孖子又係炮友,肯定永遠對孖子好,係未中出孖子呀
...
係肥孖吖🙇‍♂️
已出沖左啦🤦‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆