上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  81.0k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-12 07:42 發表 查看引用來源
自細受身邊d大波蓮c9氛圍,好多時孖子同啲屋村c9打返幾圈,打打下啲c9要餵奶,隨手就拉高件衫,扯起個奶罩摔幾摔就質吖B啜佢個奶頭,見得多所以對大波lin有感情😊 ...
d人妻湊住個B開枱四方城,以前小時候見唔少打打下牌要餵奶,拉高件衫拎隻奶出來搓幾搓,好明顯粒奶頭又大又已經有奶水泌出來,明知我係度望住,佢地都好似好刻意比我睇清楚d,搓幾搓見到已有奶水泌出,仲慢條斯理咁抱起吖B餵,睇到我要入房自己摔下條嘢,所以做成左我對呢d大奶媽好有好奇,覺得佢地好撚淫又好撚隨便,包括我孖子都係咁隨便,明知自己咁大奶就唔好著件背心唔帶罩喇,真系淫到痴鳩線🤷‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-12 09:46 發表 查看引用來源
你喺佢度過夜?😉
梗係喇,佢家住d村屋,上天台燒烤,入黑左在天台看星,互相揸揸摸摸,爽到痴鳩線😊

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-12 09:54 發表 查看引用來源
d人妻湊住個B開枱四方城,以前小時候見唔少打打下牌要餵奶,拉高件衫拎隻奶出來搓幾搓,好明顯粒奶頭又大又已經有奶水泌出來,明知我係度望住,佢地都好似好刻意比我睇清楚d,搓幾搓見到已有奶水泌出,仲慢條斯理咁抱起吖B餵,睇到我 ...
痴心一片,愛到痴鳩線

附件

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-12 08:13 發表 查看引用來源

有時唔大平平均均都好好睇, 相比大胸當然冇咁大手感呢.  

師兄講得啱,各有所好,平均有平均好,肥大有肥大正,食唔到你加欣食中加欣,再唔係林+欣都好,男人要識走位,退而求其次🤷‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-12 09:57 發表 查看引用來源
梗係喇,佢家住d村屋,上天台燒烤,入黑左在天台看星,互相揸揸摸摸,爽到痴鳩線😊
咁正,有冇喺天台做?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-12 10:56 發表 查看引用來源
咁正,有冇喺天台做?😉
揸揸摸摸就有,左右樓都有其他人好易睇到

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-12 12:19 發表 查看引用來源
天台摷都幾大膽,好易比人偷影

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-12 12:19 發表 查看引用來源
咁又係,揸揸摸摸完就落去開波!😬

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2022-9-12 12:30 發表 查看引用來源
天台摷都幾大膽,好易比人偷影
摷下就唔驚,又唔會剝衫剝褲

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-12 12:30 發表 查看引用來源
咁又係,揸揸摸摸完就落去開波!😬
由廳屌到入房再出廳🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆