上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  80.6k

引用:
原帖由 dell-intel 於 2022-9-8 13:04 發表 查看引用來源

咁都得?
住得近都冇乜問題
舉手之勞

引用:
原帖由 dell-intel 於 2022-9-8 13:04 發表 查看引用來源

咁都得?
記得19歲那年同d同學仔打完波,因為個藍球場近我度,所以會上我度沖涼隊啤,點知孖子啲底環奶罩掛左係廁所,d同學仔一個二個輪住入去玩🤭仲記得孖子那時未有t仔底環,通通都係喱士款底褲,奶罩就肉色為主

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:25 發表 查看引用來源
記得19歲那年同d同學仔打完波,因為個藍球場近我度,所以會上我度沖涼隊啤,點知孖子啲底環奶罩掛左係廁所,d同學仔一個二個輪住入去玩🤭仲記得孖子那時未有t仔底環,通通都係喱士款底褲,奶罩就肉色為主 ...
喱士正吖,佢都好有taste!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:25 發表 查看引用來源
記得19歲那年同d同學仔打完波,因為個藍球場近我度,所以會上我度沖涼隊啤,點知孖子啲底環奶罩掛左係廁所,d同學仔一個二個輪住入去玩🤭仲記得孖子那時未有t仔底環,通通都係喱士款底褲,奶罩就肉色為主 ...
仲有就是大媽底,檔位有d污漬洗未乾淨,大媽底通常親戚到就用

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 15:28 發表 查看引用來源
喱士正吖,佢都好有taste!😉
近年見孖子多左幾條t仔底

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:29 發表 查看引用來源
你又知?好有硏究喎!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:30 發表 查看引用來源
近年見孖子多左幾條t仔底
比德叔開發咗,越嚟越淫!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 15:30 發表 查看引用來源
你又知?好有硏究喎!😉
會留意下,m巾又唔包好就掉,底環又會到處放低唔記得收好,試過有同學據為己有,孖子完全唔知少左條

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:33 發表 查看引用來源
會留意下,m巾又唔包好就掉,底環又會到處放低唔記得收好,試過有同學據為己有,孖子完全唔知少左條
咁大膽!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:29 發表 查看引用來源
茶包底、 黐唔到姨媽巾,喱士底又會跣,大媽底當然最好用。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆