上一頁下一頁
發新話題

2022-2023 年度開鑼日 沙田日賽

收藏  |  訂閱
91  4.2k

2022-2023 年度開鑼日 沙田日賽

新一年度開鑼日九月十一日 星期日 沙田日賽 草地跑道-A

十場賽事👏🏻👏🏻😏祝各位投注者"旗開得勝"😉.

https://racing.hkjc.com/racing/information/Chinese/racing/RaceCard.aspx

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-9 10:18 發表 查看引用來源
新一年度開鑼日九月十一日 星期日 沙田日賽 草地跑道-A

十場賽事👏🏻👏🏻😏祝各位投注者"旗開得勝"😉.

https://racing.hkjc.com/racing/information/Chinese/racing/RaceCard.aspx ...
初步關注冷心水:
二場 : 2 尊才
四場 : 3 聚才
五場 : 5 歡喜福星
六場 : 1 贏科超影
七場 : 6 銀亮之風

師兄好 ! 祝各馬迷都心有靈犀, 橫財得手.

第一鑊吼兩件無喱頭冷嘢, 頭兩場都係十一號, 實得實得.

1) 11 爸巴閉
2) 11 無敵精英

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-11 06:40 發表 查看引用來源
師兄好 ! 祝各馬迷都心有靈犀, 橫財得手.

第一鑊吼兩件無喱頭冷嘢, 頭兩場都係十一號, 實得實得.

1) 11 爸巴閉
2) 11 無敵精英
6 ) 11 魅影獵飛(魅影系)都應該好快出頭。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-11 06:58 發表 查看引用來源

6 ) 11 魅影獵飛(魅影系)都應該好快出頭。
質新份子睇飛搵食.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-11 07:18 發表 查看引用來源

質新份子睇飛搵食.
真得意🤭……未有賠率時,度尾場投注馬時第一隻就刪😌…果隻"冠寶駒"。😒你話奇唔奇!……注定輸晒!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-12 18:22 發表 查看引用來源

真得意🤭……未有賠率時,度尾場投注馬時第一隻就刪😌…果隻"冠寶駒"。😒你話奇唔奇!……注定輸晒!
驃叔金句之一:跑馬就是這樣的.

跑馬無必勝必輸, 下次努力.

2022年9月14日, 星期三, 跑馬地,草地, "A" 賽道.

初步關注冷心水:
四場 : 8 吉利大勝
八場 : 10 勇趣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-14 12:32 發表 查看引用來源
2022年9月14日, 星期三, 跑馬地,草地, "A" 賽道.

初步關注冷心水:
四場 : 8 吉利大勝
八場 : 10 勇趣
呢兩場撞兩隻騎呢心水落去 :

4) 7 純金酒杯
8) 2 平海歡星

唔啱夾埋嚟整條鴛鴦Q過關吖笨.
中到應該幾和味.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 13:13 發表 查看引用來源

呢兩場撞兩隻騎呢心水落去 :

4) 7 純金酒杯
8) 2 平海歡星

唔啱夾埋嚟整條鴛鴦Q過關吖笨.
中到應該幾和味.
👍🏻👏🏻👏🏻👌🏻試下都好喎!😂😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆