上一頁下一頁
發新話題

2022-2023 年度開鑼日 沙田日賽

收藏  |  訂閱
91  4.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-25 08:47 發表 查看引用來源

小弟玩得簡單啲, 連住兩場會買孖寶, 唔係就 W 2X3, 加條 P 2X1.
如果呢兩場揀 Q 腳....唔買都係唔好亂噏, 講咗冇買一陣跑咗出嚟會荷蘭橙.
🤨真係跑出 R 9 : 8-2 正Q👍🏻…冇買😂

[quote]原帖由 月影偷情 於 2022-9-24 18:22 發表 查看引用來源
2022年9月25日, 星期日, 沙田 草地, "C" 賽道

初步提供 (霍宏聲) :
R 5 : 7 能文能武
R 7 : 1 好拍檔
R 9 : 2 旭日昇

輸Q晒!😒😒…
如果肯買3串7 獨贏+位置過關就過咗 (P $28.5 /W $168 P S34 /P $41)

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-25 17:25 發表 查看引用來源

🤨真係跑出 R 9 : 8-2 正Q👍🏻…冇買😂
正所謂寧向直中取, 不向曲中求, 投注嘅事簡單好啲, 睇番啲 Q/PQ 而家多咗一蚊兩蚊注派彩唔係幾抵, 尾一口潘九孖寶勁縮水, 買中咗都要望派得唔好咁縮水.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-26 06:42 發表 查看引用來源

正所謂寧向直中取, 不向曲中求, 投注嘅事簡單好啲, 睇番啲 Q/PQ 而家多咗一蚊兩蚊注派彩唔係幾抵, 尾一口潘九孖寶勁縮水, 買中咗都要望派得唔好咁縮水. ...
啱。☕👏🏻👏🏻明白師兄見解😁……
唉!…之前已比心機(度)馬,希望下次好D(目標係小注($)能有10賠以上回報)。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-26 10:25 發表 查看引用來源

啱。☕👏🏻👏🏻明白師兄見解😁……
唉!…之前已比心機(度)馬,希望下次好D(目標係小注($)能有10賠以上回報)。
孖偷柴師兄你唔覺唔覺撞咗兩條QP(有條仲正Q), 回報唔使太固執要幾多, 先父教落最緊要中, 一輸一贏已經有距離, 以前唔覺係乜嘢,成季埋數就知道理.

2022年9月28日, 星期三, 跑馬地,草地, "C"

初步提供:
R 2 : 5 香港精神
R 7 :10 白鷺高超

睇下點拖先

22/23 馬季 #06 九月廿一日 跑馬地

今日騎呢心水冇撞到偷柴師兄嗰兩場, 今日冷敲班德禮騎師王, 買時有 11 倍, 平時唔會買嘅蔡李佛彩池買咗十銀嘢玩吓, 廢噏完, 講騎呢心水 :

6) 3 南莊之歌

8) 5 超級綠洲

好似係半冷門嚟, WP 之餘, 進取啲玩埋單 Q/QP 就加隻熱嘢入去...

6)  3 南莊之歌 - 5 終身美麗
8)  5 超級綠洲 - 7 燊榮之星

都係一個字, 祝師兄們 掂 !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-28 19:28 發表 查看引用來源
22/23 馬季 #06 九月廿一日 跑馬地

今日騎呢心水冇撞到偷柴師兄嗰兩場, 今日冷敲班德禮騎師王, 買時有 11 倍, 平時唔會買嘅蔡李佛彩池買咗十銀嘢玩吓, 廢噏完, 講騎呢心水 :

6) 3 南莊之歌

8) 5 超級綠洲

好似 ...
似告東尼😏三寶喎!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-28 21:48 發表 查看引用來源

似告東尼😏三寶喎!
而家年代騎師/練馬師三寶幾難吓, 分散搵食一人一啲冇咁易唱到呢枝歌仔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆