中出一楼一,再去会所口爆

收藏  |  訂閱
10  4.6k

中出一楼一,再去会所口爆

老友昨天話佢:啱啱马交攞左红錢,拱北關口整件一楼一,上房一見面粵語頻道好親切好傾,佢人妻feel肯中出388,咪入阐,熟女又好鬼淫主動係咁搞我, 36d大波黑絲搞咗陣細佬已經硬到咩咁,除衫褲去沖個靚涼先同我全身,窿窿罅罅都洗乾淨波推水蕭勁爽,浴室已經忍唔住搞掂咗再沖乾淨,出去抹身上床先同我dup下手勢都唔錯,幾舒服鬆到啲跟住又開始挑逗我,r背脊pat pat爽到起曬雞皮,大波漫遊條脷一路奶落去做毒龍,真係勁到鑽到我,好鬼high轉身細佬都硬曬,我一路入曬就爆咁濟,轉身大波玩黑絲好好玩,再同我波推夾腸錫linlin,條脷奶,落下得好舒服環吹啜蛋奶袋,吹咗好耐 忍唔住叫停上馬,佢先揸鸠入閪 上嚟un熱情主動非常狂野,係咁揸佢大波佢叫呻吟聲曬舒服咁, 再起身玩推車係咁推到啪啪聲, 多水多汁好好砌我點玩佢就點玩,我好興奮咁玩幾個post最後正面揽實鸠顶子宫忍唔住萬億子孫噴入佢藏精洞 ,chok完69式 赏閪窿流精叫佢同我啜濑精事後簫,爽到不得了,唞一陣下回回氣再去事後浴,點玩都好招呼足鐘放低家用俾夠家用走人。跟住去金悦軒食飧好嘅
就去会所

老友话:有红錢拱北爽番陣, 唔少得既必備項目, 當然係去會所, 係金悦軒飲飽食醉先打俾經理約, 訂好房間, 待我到步 飲柸野坐了一會兒,個間收費及l S O
❤️预约价429:口爆一次手一次,70分钟,半裸。流程:中式按摩,波推臀推,过水刮痧,舌尖漫游,69毒龙,高山流水,冰火两重天,环游世界,海底捞月等
❤️预约价519:口爆两次,80分钟,半裸。
流程:明艳动人,共浴爱河,丝袜诱惑,中式按摩,波推臀推,过水刮痧拔罐,69毒龙环游世界,星光灿烂,舌闯龙宫,海底捞月,翻江倒海,与狼共舞,重温旧梦等
❤️预约价569:全裸口爆两次,80分钟。
流程:性感工衣十情趣内衣内裤的诱惑,也可一丝不挂艳舞调情等各种花式调情,舞动最原始的欲望,十八般技艺口爆口吹,口娇液柔滑细腻带给您不一样的体验触感,69式搭配爽到最极致,柔情似水,皇帝上朝,重温旧梦,完美人生
❤️699半裸双飞套餐:每位技师各一次
❤️799全裸双飞套餐:一上一下  一左一右 一前一后 每人各口一次舌
經理话今日多囡,叫我玩双飛,我话今日剛打完炮,玩口爆一次平的算,最後經理叫我玩全裸口爆一次收我5百,OK

就開始選姬, 很多年輕00後孩, 也有很多成熟有品味的少婦, 長腿美女和大波妹一應俱全, 有幾個很合心意的, 簡來簡去還是決定要了個36D巨乳的北方妹妹, 約165cm, 夠高又夠大波, 入房囡識自動跳艷舞, 選工衣表演換裝秀, 逐件脫很誘惑, 前戲 熱身, 後兩個就一起光豬入浴, 蜆液省乾淨過水, 做起波地漫遊和水中簫 , 夾腸磨棒好high, 出浴抹乾身上床, 囡會按摩推背揼得幾舒服, 調情指劃掃背抓龍根, 波推臀推, 過水刮痧, 跪起身翹股, 舌闖龍宮毒龍鑽 , 反轉身翻江倒海 69式吹簫, 到前面美乳波推洗面奶, 奶溝夾棍, 舌尖從耳仔遊到落大脾內側, 含蛋食腸, 靈舌舔大蛇, 環保吹簫口交抽吸, 橫吹直吹深喉到底, 還會玩69式, 爽到JJ扯到行曬, 既舒服又刺激, 最後爽射在囡口中!再细心待浴再按摩夠鐘服待穿衣俾500走人

成日偷帖。正大話精。

你個太監,你有撚去𨳒呀?

引用:
原帖由 voking 於 2022-9-14 02:01 發表 查看引用來源
成日偷帖。正大話精。

你個太監,你有撚去𨳒呀?
我有鸠,而家死撚啫

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-15 06:45 發表 查看引用來源
我有鸠,而家死撚啫
偷人帖當自己既。
禮義廉,未必有。但恥就一定冇!

大話精。

回覆 4# voking 的帖子

體諒吓佢啦,佢老母隻臭gap而家係大陸做緊一樓一,冇生意,所以佢咪要係度幫佢老母賣廣告囉

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-16 07:58 發表 查看引用來源
體諒吓佢啦,佢老母隻臭gap而家係大陸做緊一樓一,冇生意,所以佢咪要係度幫佢老母賣廣告囉
你又泄露國家秘密啦。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-16 07:58 發表 查看引用來源
未寫嘢用狼牙棒插你及分身賤口,肛门

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-18 09:56 發表 查看引用來源
未寫嘢用狼牙棒插你及分身賤口,肛门
哦,你老母俾人用狼牙棒插賤口,肛门。
收到。

引用:
原帖由 voking 於 2022-9-15 20:31 發表 查看引用來源

偷人帖當自己既。
禮義廉,未必有。但恥就一定冇!

大話精。
我是大话精.有用狼牙棒插你老母

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-10 07:14 發表 查看引用來源
我是大话精.有用狼牙棒插你老母
哦,你老母俾人用狼牙棒插賤口,肛门。
收到。

前往最後回覆