大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
18  38.5k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:39 發表 查看引用來源

個老婆為咗保住老公份工作,或者幫佢升職,而出賣身體嗰啲先至最正
老婆吾心甘情願
但又要掹大下面比老板隊入去攪
成日幻想係自己太太😁

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-17 19:24 發表 查看引用來源

直頭幻想將嗰啲情節套入我現實生活
Me too!
即刻加硬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-19 14:46 發表 查看引用來源

同意呀!😬
十分同意
我睇完d OL被姦AV
引致日後要太太著住返工衫裙、絲襪 七皮高踭鞋 尼屌西

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-19 21:46 發表 查看引用來源
咁佢都好肯配合喎。😉
可能佢覺得,反正星期一至五都著住左返工,反而吾駛特別為開波而著,重簡單(不過 佢會問我乃吾乃西,if yes, 佢會先去沖洗乾淨妹妹先)

引用:
原帖由 iloveu8888 於 2022-9-19 21:44 發表 查看引用來源
如果未試過VR AV真係有機會要試下,果種投入感難以形容...
要有套裝備才可以?

引用:
原帖由 crycry1222 於 2022-9-20 09:29 發表 查看引用來源
我鐘意睇夫目前犯, cuckold ,綠奴類,成日幻想自己老婆係面前同人扑野。比幾個人輪流插,射到成身都係精。一睇黎類提才就好硬。
我都有同一感覺!
代入感好強!
我也成日幻想老婆出去見客sell 基金債券時,屈辱地比客人監生除咗條西裙,解恤衫鈕,揸波 啜lin 摸pat  摷西  !

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-21 07:53 發表 查看引用來源
我都非常鍾意呢類影片,幻想係自己老婆俾第二個男人屌,而自己就係旁邊睇住。或門外偷睇
希望大家願望成真!

引用:
原帖由 ks_ks 於 2022-9-24 16:56 發表 查看引用來源
我鍾意睇d 男主角本來好細條, 連條女見到都忍唔住笑, 然後同條女一齊做前, 遮住女主角既眼, 插做到一半時, 搵個身懷巨器既男人靜靜雞黎入房度, 代替男主角, 當又粗又大既武器插入個西時, 條女喺無心理準備既情況下,  ...
初初唔慣
後來享受😎

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-21 08:31 發表 查看引用來源

如果佢有好大張單,我覺得現實上面真係有呢個機會
我太太話尤其是年尾追target 時,做到跳bar , bonus 即刻過50k! 所以如果只肯定係一次性並且對方有家室,可以接受

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-1 17:23 發表 查看引用來源
點解要對方有家室!
個客有家室,即係表示佢只係貪著數、兼一 次性冇手尾跟,純粹見有真正銀行女職員肯為張單而掹大對腳😌

前往最後回覆