大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
16  38.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:39 發表 查看引用來源

個老婆為咗保住老公份工作,或者幫佢升職,而出賣身體嗰啲先至最正
我都覺得係,由最初唔願意,到比上司征服,之後慢慢接受到享受,最後主動搵上司喺高潮下比人內射!😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-16 09:42 發表 查看引用來源

原來好多人鍾意睇素股AV...

素股真系好刺激,現實都試過玩唔少,同D16,17歲學生妹玩最多,初初拍拖未有咁快比我入,我就氹佢地玩素股,頭1,2次隔住底底玩,跟住開始剝咗底褲直接磨,磨到佢下面濕Q晒就會試下入😊

所以我都鍾意睇呢 ...
師兄果然識玩,應該好多女咁樣比你搞掂!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:51 發表 查看引用來源

基本上同一類型嘅AV都係咁嘅劇本,我覺得實在太過偏離現實

反而另一個主題,我覺得會真實啲,就是說兩公婆隔離住咗個男人,個單男喺走廊比個女人侮辱,之後去玩風俗娘,發現就係嗰個女主角 ...
呢個我都睇過,都好正!😬

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-18 01:51 發表 查看引用來源
我鍾意睇DP 🫣
兩男一女
咁識享受!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 07:09 發表 查看引用來源

真係咁都俾你看透
你講得好o岩, 同人搞o野甚至只係用口含的確係有喜歡(個人比較傾向叫做好感)
多人運動o係幻想之中點都會有一個自己中意o既人o係入面參與
動機... 應該可以叫做想impress 佢吧 年幼無知時 ...
你而家咪做緊囉!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 14:10 發表 查看引用來源
好奇問問   
你地講果d 係vcd/ dvd 年代o既產物?
一隻碟最最最普通都成個鐘長, 真係會好安靜咁從頭睇到尾? 谷住好辛苦啫?   
本宮網上睇o既咸片超過廿分鐘直接skip 開都唔會開, 我出o左名係冇耐性o既 ...
咁你淨係睇插插?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 14:18 發表 查看引用來源

#8 咪講o左囉
係喎!😬

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 2022-9-19 14:25 發表 查看引用來源
睇左劇情代入感大d, 正好多
同意呀!😬

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-19 18:41 發表 查看引用來源

十分同意
我睇完d OL被姦AV
引致日後要太太著住返工衫裙、絲襪 七皮高踭鞋 尼屌西
咁佢都好肯配合喎。😉

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-19 21:53 發表 查看引用來源

可能佢覺得,反正星期一至五都著住左返工,反而吾駛特別為開波而著,重簡單(不過 佢會問我乃吾乃西,if yes, 佢會先去沖洗乾淨妹妹先)
咁咪幾好!😉

前往最後回覆