上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.4k

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-11 22:26 發表 查看引用來源

即場打都好正常,照計應該好難捱到完場😂
好似有D囡幫人打J , 唔洗自己黎

以前鐘意睇靚妹, 而家年紀大左, 發覺靚妹無咩演技. 反而鐘意
睇中女,熟女片. 就算樣唔靚身材有些鬆, 演技搭夠, 好像近親系列,
三秒系列, 睇得過癮+投入感.
By the way, 有中文字幕就更好啦.

執嘢時搵到啲自拍會睇吓嘅, 用大電視睇附近啲單位可能喺玻璃窗某啲角度睇到.

引用:
原帖由 明眼 於 2022-10-18 07:22 發表 查看引用來源
以前鐘意睇靚妹, 而家年紀大左, 發覺靚妹無咩演技. 反而鐘意
睇中女,熟女片. 就算樣唔靚身材有些鬆, 演技搭夠, 好像近親系列,
三秒系列, 睇得過癮+投入感.
By the way, 有中文字幕就更好啦. ...
我就鍾意睇靚妹,學生妹,鍾意睇佢比人調教時候嘅表情,好似呢個系列都好正...

尤其係响車入面比人用玩具玩,同埋後樓梯著校服扑都好正!

小弟喜愛爆菊,無論中西片都要走後門先睇!

我鐘意男主角匿埋喺衣柜 女主明知被偷窺下 同第二個做…眼尾成日偷望衣柜 嗰種半推半就被迫做 嗰種眼神….

引用:
原帖由 躁熱的涼茶 於 2022-11-7 00:16 發表 查看引用來源
我鐘意男主角匿埋喺衣柜 女主明知被偷窺下 同第二個做…眼尾成日偷望衣柜 嗰種半推半就被迫做 嗰種眼神….
小弟真係咁玩過,問題係個前度唔知情下,我安排左個老友同前度按摩,前度唔知我係衣櫃偷窺佢地,全程比我睇晒

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-11-7 07:21 發表 查看引用來源
小弟真係咁玩過,問題係個前度唔知情下,我安排左個老友同前度按摩,前度唔知我係衣櫃偷窺佢地,全程比我睇晒
咁佢地有冇搞埋?

obasan是我最愛

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-21 11:01 發表 查看引用來源

我就鍾意睇靚妹,學生妹,鍾意睇佢比人調教時候嘅表情,好似呢個系列都好正...

尤其係响車入面比人用玩具玩,同埋後樓梯著校服扑都好正! ...
最鍾意啲女優夠晒主動,擘開個妹妹要男優舔,舔到粒的的好似條G咁勃起,仲要不停不停咁舔!舔到面都紅埋!🤣🤣另外,好鍾意睇啲日本妹,俾啲黑鬼屌,妹仔細細,條G入都入吾晒!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆