上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.3k

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

大家鍾意睇乜野類形,內容,系例或者系女優嘅AV?可以cap埋圖分享一下。
我覺得呢類型嘅AV好正,同兩個好Q淫嘅學生妹玩3P...

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-15 15:59 發表 查看引用來源
大家鍾意睇乜野類形,內容,系例或者系女優嘅AV?可以cap埋圖分享一下。
我覺得自己係隨年紀而轉變,以前鍾意睇學生妹,宜家就鍾意睇孕婦,人妻,素人,素股

有冇免費網介紹一下?我都好鍾意睇素股🤣

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-15 15:59 發表 查看引用來源
Tokyo-Hot 三穴

引用:
我喜歡睇老公睇住第二個男人屌自己老婆

引用:
我呢期鍾意睇強國/台灣嘅AV,尤其是麻豆系列。 嗰個吳夢夢好正😚😚

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2022-9-16 03:03 發表 查看引用來源
仲有,老豆屌女,仔屌亞妈

而家淨係上 IXXX.COM, 咩種類都有o架
類型o黎講本宮首選 romantic, caning (但只係女性作為受刑者), 同埋 monster cock
偶爾都會睇吓d 咩 cumshot呀 swallow呀 呢d 作為研究同技術改良

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2022-9-16 03:03 發表 查看引用來源
呢類最正, 現實又玩過👍👍👍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-16 06:55 發表 查看引用來源
呢類最正, 現實又玩過👍👍👍
我都喜歡夫妻交換在現場互屌😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆