上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.3k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 14:47 發表 查看引用來源

form 1時上同學屋企睇咸帶,初頭睇感觀世界已經唔係好頂得順,點知有個同學叫吹簫倫,佢攞餅四仔動物片出黎重要係人馬合一,真係睇到漚。
同學姓崔一般都改花名同吹簫有關
唔知師兄們睇過玩屎玩尿食屎飲尿未, 睇過一次(日本片)真係想嘔, 有輪仲對鹹片av 冇興趣極唔想睇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-28 19:37 發表 查看引用來源

唔知師兄們睇過玩屎玩尿食屎飲尿未, 睇過一次(日本片)真係想嘔, 有輪仲對鹹片av 冇興趣極唔想睇.
日本大把 Enema , 打奶 , 打啫喱 , 打蛋黃 , 打波子 , 打鵪鶉蛋 , 甚至打空氣入啲囡屎眼

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-28 19:37 發表 查看引用來源

絕對不能接受,咸還咸,都要有底線,有標準。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 14:47 發表 查看引用來源

form 1時上同學屋企睇咸帶,初頭睇感觀世界已經唔係好頂得順,點知有個同學叫吹簫倫,佢攞餅四仔動物片出黎重要係人馬合一,真係睇到漚。
動物真係接受唔到🙈

反而有期會搵啲男男片嚟睇🙈

利申:唔係同性戀😅😅

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-28 20:30 發表 查看引用來源
日本大把 Enema , 打奶 , 打啫喱 , 打蛋黃 , 打波子 , 打鵪鶉蛋 , 甚至打空氣入啲囡屎眼
個 c 眼原來已經進化到可以收埋咁多嘢, 嗰啲時倉迷你槍好快執笠.

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-9-29 01:14 發表 查看引用來源

動物真係接受唔到🙈

反而有期會搵啲男男片嚟睇🙈

利申:唔係同性戀😅😅
男男都會睇到嘔.

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-29 11:20 發表 查看引用來源

肉睇得多真係厭。
所以冇睇好耐.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-29 11:08 發表 查看引用來源

個 c 眼原來已經進化到可以收埋咁多嘢, 嗰啲時倉迷你槍好快執笠.
真係架睇過一套 Tokyo Hot 將條𡃁妹綁喺張櫈度 , 落去啲好大支嘅針筒打奶 , 打水 , 打蛋黃 , 打啫喱跟住全部噴返出嚟 , 條𡃁妹頂唔順喊出嚟

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-29 13:36 發表 查看引用來源
真係架睇過一套 Tokyo Hot 將條𡃁妹綁喺張櫈度 , 落去啲好大支嘅針筒打奶 , 打水 , 打蛋黃 , 打啫喱跟住全部噴返出嚟 , 條𡃁妹頂唔順喊出嚟
呢啲睇過, 幾虐待吓, 不過去日本睇過啲真人騷, 啲嘢係入陰道.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆