上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.3k

回覆 130# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

Julia 個樣唔算靚。
不過,佢扮演被蹂躪時嘅眉目風情,真係一流,MCOT.

???????

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2022-9-30 12:51 發表 查看引用來源
Julia 個樣唔算靚。
不過,佢扮演被蹂躪時嘅眉目風情,真係一流,MCOT.
Julia 都算只不過 , 我覺得朝桐光仲正啲 , 大波又玩得夠癲咩都肯玩

[quote]原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-30 08:54 發表 查看引用來源

繩結係一種美學,色情都係,冇包裝拍得真實其實係唔好睇,鬼佬啲四仔冇美指,日本仔起碼化下粧整色整水,而家锺意睇麥當拿啲片,睇得出佢地有心做好美指。
當小向美奈子係藝術品甘放係度
40099671 ... [/quote
好少睇繩結系列,間唔中會睇下學生妹,微縛都幾正!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-21 08:31 發表 查看引用來源

如果佢有好大張單,我覺得現實上面真係有呢個機會
我太太話尤其是年尾追target 時,做到跳bar , bonus 即刻過50k! 所以如果只肯定係一次性並且對方有家室,可以接受

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-1 17:13 發表 查看引用來源

我太太話尤其是年尾追target 時,做到跳bar , bonus 即刻過50k! 所以如果只肯定係一次性並且對方有家室,可以接受
點解要對方有家室!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-1 17:23 發表 查看引用來源
點解要對方有家室!
個客有家室,即係表示佢只係貪著數、兼一 次性冇手尾跟,純粹見有真正銀行女職員肯為張單而掹大對腳😌

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-2 06:58 發表 查看引用來源

個客有家室,即係表示佢只係貪著數、兼一 次性冇手尾跟,純粹見有真正銀行女職員肯為張單而掹大對腳😌
咁都係!咁都好易,通常有能力果啲客,應該有咁上下年紀,有家室都好平常!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-2 12:42 發表 查看引用來源
咁都係!咁都好易,通常有能力果啲客,應該有咁上下年紀,有家室都好平常!
兼且有頭有面,而且有協議喺過程不可影相、冇咁易玩嘢

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-2 20:18 發表 查看引用來源

兼且有頭有面,而且有協議喺過程不可影相、冇咁易玩嘢
咁又係!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆