上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.3k

素人,素股 , MAGIC MIRROR CAR

???????

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2022-9-16 03:03 發表 查看引用來源
我喜歡睇老公睇住第二個男人屌自己老婆
個老婆為咗保住老公份工作,或者幫佢升職,而出賣身體嗰啲先至最正

引用:
原帖由 pat20011 於 2022-9-16 08:52 發表 查看引用來源
素人,素股 , MAGIC MIRROR CAR
原來好多人鍾意睇素股AV...

素股真系好刺激,現實都試過玩唔少,同D16,17歲學生妹玩最多,初初拍拖未有咁快比我入,我就氹佢地玩素股,頭1,2次隔住底底玩,跟住開始剝咗底褲直接磨,磨到佢下面濕Q晒就會試下入😊

所以我都鍾意睇呢類AV,仲會比佢地睇乘機教佢地玩素股...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:39 發表 查看引用來源

個老婆為咗保住老公份工作,或者幫佢升職,而出賣身體嗰啲先至最正
我都覺得係,由最初唔願意,到比上司征服,之後慢慢接受到享受,最後主動搵上司喺高潮下比人內射!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-16 09:43 發表 查看引用來源
我都覺得係,由最初唔願意,到比上司征服,之後慢慢接受到享受,最後主動搵上司喺高潮下比人內射!😬
基本上同一類型嘅AV都係咁嘅劇本,我覺得實在太過偏離現實

反而另一個主題,我覺得會真實啲,就是說兩公婆隔離住咗個男人,個單男喺走廊比個女人侮辱,之後去玩風俗娘,發現就係嗰個女主角

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-16 09:42 發表 查看引用來源

原來好多人鍾意睇素股AV...

素股真系好刺激,現實都試過玩唔少,同D16,17歲學生妹玩最多,初初拍拖未有咁快比我入,我就氹佢地玩素股,頭1,2次隔住底底玩,跟住開始剝咗底褲直接磨,磨到佢下面濕Q晒就會試下入😊

所以我都鍾意睇呢 ...
師兄果然識玩,應該好多女咁樣比你搞掂!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:51 發表 查看引用來源

基本上同一類型嘅AV都係咁嘅劇本,我覺得實在太過偏離現實

反而另一個主題,我覺得會真實啲,就是說兩公婆隔離住咗個男人,個單男喺走廊比個女人侮辱,之後去玩風俗娘,發現就係嗰個女主角 ...
呢個我都睇過,都好正!😬

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-9-16 03:11 發表 查看引用來源

我呢期鍾意睇強國/台灣嘅AV,尤其是麻豆系列。 嗰個吳夢夢好正😚😚
我都係佢fans 勁淫,可惜swag初期識佢唔到,有機會都想做佢男主角,有套佢係係澳門拍

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-9-16 03:11 發表 查看引用來源

我呢期鍾意睇強國/台灣嘅AV,尤其是麻豆系列。 嗰個吳夢夢好正😚😚
小肥又大波,正爆,由其睇佢女上果陣,好易射

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆