上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.3k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:51 發表 查看引用來源

基本上同一類型嘅AV都係咁嘅劇本,我覺得實在太過偏離現實

反而另一個主題,我覺得會真實啲,就是說兩公婆隔離住咗個男人,個單男喺走廊比個女人侮辱,之後去玩風俗娘,發現就係嗰個女主角 ...
呢D主題,我睇過呢套覺得好正,女上司平日好Q串,點知晚上玩club,遇正女上司原來兼職出來做, 時世逆轉😋

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-9-15 23:02 發表 查看引用來源

我覺得自己係隨年紀而轉變,以前鍾意睇學生妹,宜家就鍾意睇孕婦,人妻,素人,素股
以前睇左好多大肚系列,真是為左錢,個肚大成咁都仲要做,而家自己老左鍾意睇中年老年對後生女系列。

引用:
原帖由 花尾仔 於 2022-9-16 06:48 發表 查看引用來源
仲有,老豆屌女,仔屌亞妈
丹城瞳系列咪係咁

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-16 09:19 發表 查看引用來源

大島渚。form 1既時候係同學屋企睇,睇到漚,而家睇番好正。
呢套小弟有喺手, 女角口爆腸仔.

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-16 09:42 發表 查看引用來源

原來好多人鍾意睇素股AV...

素股真系好刺激,現實都試過玩唔少,同D16,17歲學生妹玩最多,初初拍拖未有咁快比我入,我就氹佢地玩素股,頭1,2次隔住底底玩,跟住開始剝咗底褲直接磨,磨到佢下面濕Q晒就會試下入😊

所以我都鍾意睇呢 ...
我仲未搵到對手陪我玩呢樣嘢🙈

我鍾意睇人間廢業系列!

引用:
原帖由 3DDigital 於 2022-9-17 00:41 發表 查看引用來源
我鍾意睇人間廢業系列!

幾十年前產品, 正唔正, 加滕鷹前妻嚟.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-16 17:44 發表 查看引用來源

呢套小弟有喺手, 女角口爆腸仔.
小弟只係觉得日本妹可以痴迷到呢个地步感到驚奇,無時無刻都要比人插。另外對多人運動没咩興趣,因為小弟觉得對條女有反應唔多唔少有喜歡既成份係入面,對爱情重有啲幻想……我要初戀呀!

我只喜歡睇亞洲的AV,角色互換,女用穿戴式假鳩屌男人,屌到個男人自然射,或好靚嗰啲 ladyboy 屌男人

IPX-567 西宫梦
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-16 14:06 發表 查看引用來源

呢D主題,我睇過呢套覺得好正,女上司平日好Q串,點知晚上玩club,遇正女上司原來兼職出來做, 時世逆轉😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆