上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
191  38.3k

BBW series

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-17 07:46 發表 查看引用來源

小弟只係觉得日本妹可以痴迷到呢个地步感到驚奇,無時無刻都要比人插。另外對多人運動没咩興趣,因為小弟觉得對條女有反應唔多唔少有喜歡既成份係入面,對爱情重有啲幻想……我要初戀呀! ...
真係咁都俾你看透
你講得好o岩, 同人搞o野甚至只係用口含的確係有喜歡(個人比較傾向叫做好感)
多人運動o係幻想之中點都會有一個自己中意o既人o係入面參與
動機... 應該可以叫做想impress 佢吧 年幼無知時候好膚淺o既想法
但心底o既最深深深處, 其實都真係更嚮往單對單, 同一個自己好愛好愛佢又好愛好愛自己o既人,
做盡晒一切令佢最快樂最舒服o既行為, 高潮到雙方身體都承受唔住嘭一聲撻落床休克果個狀態, 超正

呢位姐姐啲口技好深刻印象. 小澤圓.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-19 08:03 發表 查看引用來源
呢位姐姐啲口技好深刻印象. 小澤圓.
小澤圓👍🏻🤭👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 07:09 發表 查看引用來源

真係咁都俾你看透
你講得好o岩, 同人搞o野甚至只係用口含的確係有喜歡(個人比較傾向叫做好感)
動機... 應該可以叫做想impress 佢吧 年幼無知時 ...
我always 同我老婆講依個想法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 07:09 發表 查看引用來源

真係咁都俾你看透
動機... 應該可以叫做想impress 佢吧 年幼無知時 ...
你而家咪做緊囉!😉

???????

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-18 11:41 發表 查看引用來源
無人討論 Tokyo -Hot ? 簡直係 AV 一整個年代嘅代表
Tokyo hot 有D都幾正!印象中有套2男2女大亂交,1pair用男上女上,另1pair用狗仔式,然後其中1條仔抽條J出黎比另1條女含,然後又放番條J入去條女個西度,好Q淫!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-19 11:01 發表 查看引用來源

Tokyo hot 有D都幾正!印象中有套2男2女大亂交,1pair用男上女上,另1pair用狗仔式,然後其中1條仔抽條J出黎比另1條女含,然後又放番條J入去條女個西度,好Q淫! ...
呢啲都係好普通 , Tokyo Hot 好多都 1x 人輪 , Tokyo Hot 都屌紅咗一個人 , Marica Hase 去美國搵食 , 比老外同黑人 DP

近排鐘意睇NGR 系列。大約係講個老婆未試過高潮,跟住俾其他人搞到高潮,就迷上左,最後,個男人偷偷地帶多個男嘅同佢玩3p。另外就係model系列,老公喺攝影公司做,臨時搵老婆做model, 跟住老婆同男model,搞野,俾老闆發現左,最後就係老闆同男model一齊搞佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆