大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
9  38.4k

大家鍾意睇邊類AV,分享一下

大家鍾意睇乜野類形,內容,系例或者系女優嘅AV?可以cap埋圖分享一下。
我覺得呢類型嘅AV好正,同兩個好Q淫嘅學生妹玩3P...

引用:
原帖由 pat20011 於 2022-9-16 08:52 發表 查看引用來源
素人,素股 , MAGIC MIRROR CAR
原來好多人鍾意睇素股AV...

素股真系好刺激,現實都試過玩唔少,同D16,17歲學生妹玩最多,初初拍拖未有咁快比我入,我就氹佢地玩素股,頭1,2次隔住底底玩,跟住開始剝咗底褲直接磨,磨到佢下面濕Q晒就會試下入😊

所以我都鍾意睇呢類AV,仲會比佢地睇乘機教佢地玩素股...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-16 09:51 發表 查看引用來源

基本上同一類型嘅AV都係咁嘅劇本,我覺得實在太過偏離現實

反而另一個主題,我覺得會真實啲,就是說兩公婆隔離住咗個男人,個單男喺走廊比個女人侮辱,之後去玩風俗娘,發現就係嗰個女主角 ...
呢D主題,我睇過呢套覺得好正,女上司平日好Q串,點知晚上玩club,遇正女上司原來兼職出來做, 時世逆轉😋

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-18 11:41 發表 查看引用來源
無人討論 Tokyo -Hot ? 簡直係 AV 一整個年代嘅代表
Tokyo hot 有D都幾正!印象中有套2男2女大亂交,1pair用男上女上,另1pair用狗仔式,然後其中1條仔抽條J出黎比另1條女含,然後又放番條J入去條女個西度,好Q淫!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-15 15:59 發表 查看引用來源
大家鍾意睇乜野類形,內容,系例或者系女優嘅AV?可以cap埋圖分享一下。
我覺得呢類型嘅AV好正,同兩個好Q淫嘅學生妹玩3P...
另外,我都鍾意"咸濕按摩師"系例嘅AV,不斷借按摩刺激D靚妹嘅敏感地帶,D靚妹又唔敢say no, 焗住比人玩,好Q正!

附件

[quote]原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-30 08:54 發表 查看引用來源

繩結係一種美學,色情都係,冇包裝拍得真實其實係唔好睇,鬼佬啲四仔冇美指,日本仔起碼化下粧整色整水,而家锺意睇麥當拿啲片,睇得出佢地有心做好美指。
當小向美奈子係藝術品甘放係度
40099671 ... [/quote
好少睇繩結系列,間唔中會睇下學生妹,微縛都幾正!

[quote]原帖由 歌舞技町 於 2022-9-15 15:59 發表 查看引用來源
我覺得呢兩個系列都好正!出差住同房,被上司中出一晚上的靚女同事

被上司在出差時候安排同房,被扑到無數次高潮的靚女同事

最正係第一節,灌醉女同事攪係最正!

引用:
原帖由 明眼 於 2022-10-18 07:22 發表 查看引用來源
以前鐘意睇靚妹, 而家年紀大左, 發覺靚妹無咩演技. 反而鐘意
睇中女,熟女片. 就算樣唔靚身材有些鬆, 演技搭夠, 好像近親系列,
三秒系列, 睇得過癮+投入感.
By the way, 有中文字幕就更好啦. ...
我就鍾意睇靚妹,學生妹,鍾意睇佢比人調教時候嘅表情,好似呢個系列都好正...

尤其係响車入面比人用玩具玩,同埋後樓梯著校服扑都好正!

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-11-8 18:39 發表 查看引用來源
最鍾意啲女優夠晒主動,擘開個妹妹要男優舔,舔到粒的的好似條G咁勃起,仲要不停不停咁舔!舔到面都紅埋!🤣🤣另外,好鍾意睇啲日本妹,俾啲黑鬼屌,妹仔細細,條G入都入吾晒! ...
我就鍾意睇D日本學生妹比D大J嘅日本仔屌,尤其係龜頭大個D日本仔,睇住條大J撐開學生妹個小穴,真系好興奮,好有代入感😋

黑鬼雖然勁大,但冇代入感🤣

引用:
原帖由 kensen 於 2022-11-16 21:46 發表 查看引用來源
不小心露出,或者按摩類
按摩類我都like, 尤其係玩D靚妹,學生妹

前往最後回覆