大家鍾意睇邊類AV,分享一下

收藏  |  訂閱
7  38.3k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-15 15:59 發表 查看引用來源
大家鍾意睇乜野類形,內容,系例或者系女優嘅AV?可以cap埋圖分享一下。
我覺得呢類型嘅AV好正,同兩個好Q淫嘅學生妹玩3P...
Tokyo-Hot 三穴

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-18 01:51 發表 查看引用來源
我鍾意睇DP 🫣
兩男一女
無人討論 Tokyo -Hot ? 簡直係 AV 一整個年代嘅代表

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-19 11:01 發表 查看引用來源

Tokyo hot 有D都幾正!印象中有套2男2女大亂交,1pair用男上女上,另1pair用狗仔式,然後其中1條仔抽條J出黎比另1條女含,然後又放番條J入去條女個西度,好Q淫! ...
呢啲都係好普通 , Tokyo Hot 好多都 1x 人輪 , Tokyo Hot 都屌紅咗一個人 , Marica Hase 去美國搵食 , 比老外同黑人 DP

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 14:10 發表 查看引用來源
好奇問問   
你地講果d 係vcd/ dvd 年代o既產物?
一隻碟最最最普通都成個鐘長, 真係會好安靜咁從頭睇到尾? 谷住好辛苦啫?   
本宮網上睇o既咸片超過廿分鐘直接skip 開都唔會開, 我出o左名係冇耐性o既 ...
唔係啦 Tokyo Hot 開啟咗 Internet AV 嘅年代 , 未喺街買過 Tokyo-Hot  嘅碟

引用:
原帖由 tongkai88 於 2022-9-19 14:08 發表 查看引用來源
日本妹吊屎忽!!!👍
識玩 , 仲係咁叫

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-28 19:37 發表 查看引用來源

同學姓崔一般都改花名同吹簫有關
唔知師兄們睇過玩屎玩尿食屎飲尿未, 睇過一次(日本片)真係想嘔, 有輪仲對鹹片av 冇興趣極唔想睇.
日本大把 Enema , 打奶 , 打啫喱 , 打蛋黃 , 打波子 , 打鵪鶉蛋 , 甚至打空氣入啲囡屎眼

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-29 11:08 發表 查看引用來源

個 c 眼原來已經進化到可以收埋咁多嘢, 嗰啲時倉迷你槍好快執笠.
真係架睇過一套 Tokyo Hot 將條𡃁妹綁喺張櫈度 , 落去啲好大支嘅針筒打奶 , 打水 , 打蛋黃 , 打啫喱跟住全部噴返出嚟 , 條𡃁妹頂唔順喊出嚟

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2022-9-30 12:51 發表 查看引用來源
Julia 個樣唔算靚。
不過,佢扮演被蹂躪時嘅眉目風情,真係一流,MCOT.
Julia 都算只不過 , 我覺得朝桐光仲正啲 , 大波又玩得夠癲咩都肯玩

前往最後回覆