上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  244.5k

換嚟係我屁股一陣劇痛。

好似俾火燒咁嘅「赤痛」正正係木谷仁一獨特用繩索鞭打嘅方法。

「啊,木谷san~啊~」

我喺痛苦同興奮交集之下,大聲咁叫。

抽打咗一輪,佢又再次插番入我度,扯住我頭髮,將我個頭拉高嚟同佢接吻。

手指、陽具交替插入我陰道,染濕咗咗手指掹番出嚟之後,就喺我屁股窿入口度撩,為同我肛交做準備。

成晚佢都係扮演一隻撲咗上獵物背上面嘅獅子,不停噬咬,將我撕開一片片。

附件

個故仔越寫越on9,奪舍都出埋嚟

引用:
原帖由 254194452 於 2023-1-31 09:38 發表 查看引用來源
個故仔越寫越on9,奪舍都出埋嚟
情色故仔本來就係大話西遊,世界上有幾個個靚女、人妻仼人溝吖,唔係無,不過唔係寫故仔咁,咁容易遇到,仼屌,仼上囉,請問c兄你遇過未?
C兄睇嚟都捧唔少日本av場,如果套套av都係公主,王子式呢bubble gum嘅故事模式,睇得多都厭啦,所以咪有唔同嘅創作,至於係咪c兄所講嘅戇鳩,就見仁見智啦。

兩個人嘅熱情都釋放咗,「仁一」翻身大字形咁瞓喺床度喘氣,我伏喺佢心口,一面撫摸佢胸毛,我同佢仲未平復稍為急速嘅心跳,此起彼落。

附件

高潮嘅餘韻續漸消退,灌滿咗嘅精液喺我兩個窿度流番出嚟,一直以嚟,後面呢個禁地只係木谷一個人攻入過。

累累鞭痕佈滿咗兩邊屁股,屁股眼好似撕裂開,同埋俾「仁一」鞭打過嘅地方,俾火燒嘅感覺仍然強烈。

不過我好滿足,唔單此係性方面,更重要係舒解咗「仁一」過身前,我見唔到佢最後一面嘅遺憾。

附件

「仁一,我一直放唔低喺你離開前,見唔到你最後一面。

幾年嚟我仲想住你,今晚多謝你俾一個我再愛你一次嘅機會,今晚我哋可以盡情相愛,但係過咗今晚,你要返去屬於你嘅地方,同川惠,石條川姨惠一齊,佢先係你嘅最愛。

你要還番阿Mark俾我,你一定要應承我!」

附件

雖然係無法令人相信,我確實覺得阿Mark有部分嘅意識係俾佢操控,所以佢先有咁反常嘅行為。

本來只係撫摸我背脊,聽到我呢番說話,「仁一」反應好大,出力攬番住我。

佢係一向著重承諾,相信到聽朝太陽一出,之後就算喺虛幻迷離嘅境界,我哋都再無相處嘅機會。

「我會永遠記住你,「仁一」!」

一種離愁湧上心頭,我忍唔住再次錫落呢個又似阿爺,又似情人嘅男人度,同佢接吻。

附件

「仁一」反應好熱烈,四片嘴唇不停吸啜,兩條脷互相紏纏,佢條啫啫自動豎起咗。

我唔想同佢最後一次都係喺肉體搏鬥,我要溫馨氣氛之下同佢做,我騎上佢身上面,慢慢將兩個人嘅身體連接起嚟,我彎低腰,雙手捧佢佢個面,田佢額頂,仲係好濃密頭髮嘅髮線下面開始,眼、耳、鼻、腮、嘴,慢慢錫落去。

一路錫佢,我下面慢慢咁郁,上下、前後、旋轉,由我做主導,我眼淚一路流落嚟。

附件

「慧~我會再嚟陪會你,一定會!」

「仁一」亦都忍唔住,低叫我個名,向我承諾。

「只要你唔好佔用其他人嘅意識,我期望你嚟睇我。」

我哋不停接吻同愛撫,透過撫摸接觸,將對方體態銘刻記憶裡面。

附件

兩個身體一直連接住無離開過,佢喺我上面、側身喺我後面,又或都面對面擁抱住,佢都係好溫柔。

一吓又一吓嘅抽插,慢而有力,一直無停止,我變得迷糊,之後漸漸好似瞓著咁無咗意識。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆