上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  244.5k

師傅約埋我一齊去浸溫泉,我答應過師傅,喺日本呢幾日,成個人會交俾佢,嚟交換佢夜晚嚟幫我改善拉花嘅技巧。

我所指嘅當然只係睇佢比賽,替佢打氣,同埋陪佢食嘢同四圍行吓。

「咁夜晚呢?哈哈⋯⋯」

佢同我講笑,師傅對情慾觀念好開放,但絕對唔係猥瑣嘅人,對我唔會立心不良。

「咁就睇心情啦,哈哈⋯⋯」

我亦都輕挑咁回應佢。

附件

礙於經費,我同師傅住嘅只係三四流嘅商務旅館,不過差差哋,我哋都揀有溫泉呢樣設施就唔可以或缺。

附件

「個牌寫乜嘢?!」

嚟到位於旅館天台嘅溫泉浴場入口,見師傅停低喺門口,細心睇個告示牌,我對日文一竅不通,英文唔止半桶水,係連細半桶水都唔夠,乜都靠晒師傅。

附件

佢解釋俾我知,呢一個係混浴時段。
呢間旅館細,只係得一個溫泉浴場,所以日頭就分開咗男女浴嘅時段,而深夜之後就劃為男女混浴,滿足唔同客人嘅需求。

我有啲詫異。

「你知唔知,最正宗嘅溫泉,係男女共浴㗎!」

師傅對男女性別睇得好灑脫,諗都唔諗就揭開浴場嘅門簾,而我亦都明白日本嘅傳統,本住既來之,則安之嘅心態,就跟住佢入去。

附件

大家喺更衣室除衫,雖然接近三年幾之前同師傅有過合體緣,但係都有啲唔好意思。

「哈哈,身裁仲係咁靚!」

出咗嚟做嘢咁多年,雖然同師傅一直有見面,但再無肉帛相見過,所以佢唔覺得我成身結實咗。

唔知佢係想緩和個氣氛,定係真心讚我,不過佢咁講,我面仲紅多啲。

附件

大家坐喺櫈仔上面,開始洗頭沖涼,師傅又攪吓氣氛,用水潑落我度同我玩,等我唔使咁緊張,但係,見到佢條啫啫都勃起咗,清楚睇到穿刺兩頭嘅珠,一粒係紅色幻彩花紋,一邊就係藍色,好搶眼。

師傅只係一時衝動,幾分鐘後就軟番落嚟。

快快手沖乾淨個涼,我用條毛巾遮住前面,師傅就無遮無掩,拖住我手走入浴場。

附件

呢度只係一個小市鎮,商務往來少,所以旅館住客唔多,再加上已經深夜,浴場裡面只有一對中年夫婦,我哋推門門就引起咗佢哋目光。

日本人性格含蓄,唔會明目張膽咁睇人,但係師傅紋滿全身咁滯嘅紋身,尤其係我哋經過佢哋身邊,佢哋稍稍抬起頭,就見到師傅陰莖刺穿,個女人口同眼都登大晒。

附件

師傅教我踎低喺池邊,用個木盆仔裝啲溫泉水淋吓個身,適應吓溫度,先踏腳落去池水度。

個浴池唔係好大,唔可以容納太多人。

我哋向對曰本夫婦點吓頭,呢兩夫婦好有禮貌咁點頭回應,不過對師傅有好大戒心,師傅摟佢哋傾偈,佢哋都只係勉強應酬吓,無幾耐仲離開浴池走埋。

「出去睇吓!」

呢間旅館將天台分間成兩半,一半有上蓋,一半露天,兩邊都有一個浴池。

浸咗一陣,師傅提議出去露天嗰個池睇吓。

麻省雖小,呢個露天溫泉佈置成小型庭園咁,有假石山,有樹,泉水喺樹底下石塊流出嚟,好優雅。

附件

日本夫婦走咗,成日溫泉由我哋包場咁,師傅坐喺我旁邊,一邊欣賞吓日本嘅月光,一邊同我講佢聽日拉花比賽嘅設計。

「其實我好緊張,我啲朋友咖啡師對我有好大寄望,成為咗好大壓力俾我。」

佢同我講。

浸到成身熱晒,同師傅坐上池邊降溫,我用毛巾遮住三點,俾佢一手扯走。

「咁靚嘅身體,唔需要遮掩!」

佢講之時,竟然有生理反應。

「今晚去你間房,好嘛?」

佢提出要求。

附件

同師傅兩個人迫埋喺張被下面,佢攬住我瞓,但係一直都瞓唔著,而且下面仲扯起咗,軟咗少少,只要我稍稍郁動,佢又硬番,呼吸好急促。

「師傅⋯⋯」

「對唔住⋯⋯」

以為我責怪佢。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆