上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  244.5k

我無出聲,掀起少少被,伸手去攞咗支潤膚油,解開佢浴衣條腰帶,除咗佢條底底,唧啲潤膚油落手掌,準備同佢打飛機。

我目的係同佢減壓,等佢聽日有好嘅狀態去比賽。

捋咗佢條陰莖一陣。

附件

「呵~~」

師傅誤會咗我意思,佢拉低我條底底,想責上我身上面。

「唔好,師傅⋯⋯」

我制止佢,同佢表明只係想用手同佢釋放壓力。

師傅亦都尊重我決定,佢瞓番低喺「塔塔米」上面。

我索性坐起身喺佢旁邊,揸住佢條啫啫繼續。

附件

「呵~呵~」

師傅唔客氣,亦都解開我條腰帶,除咗我件浴衣,揸我兩個波,又拉低我個頭同佢接吻,我雖然都情動,不過我一律唔俾佢摸我下面。

我手無停,龜頭穿戴嗰兩粒珠有啲礙手礙腳,攪咗一輪,師傅終於發泄咗出嚟。

「我幫番你?」

師傅見我都係度喘氣,面有紅霞,知道我情緒未平復。

我輕輕推開佢。

附件

「我認識今日其中幾個參賽者,估唔到佢哋進步咁快,聽日比賽,我真係無乜信心!」

我先用紙巾抹走佢身上面啲精液,再用濕毛巾同佢清潔嘅時候,師傅感觸咁向我講。

佢一手摸落我小肚上面,部份精液射咗落去,黏黏濕濕。

「慧~~唔該你!」

佢唔等我清潔自己,多謝我一聲,就攬住我嚟瞓。

「師傅,聽日加油!」

我喺佢耳邊講。

附件

第二日,師傅先我離開,我去賽場,見到佢同一班進咗級嘅出賽者已經喺台下做熱身。

今日比賽有三個回合,只要師傅上台,我定必高呼拍掌掛佢打氨,佢亦都不負我望,成功成為最後十六強,參加最後一日嘅決賽。

附件

同阿Mark同埋囡囡講完電話,已經好夜,仲聞到師傅喺隔籬間房度煮咖啡,我哋兩個間房淨係隔住都度紙拉門。

「慧,過嚟試吓啲咖啡!」

佢敲吓度門叫我過去俾意見。

「塔塔米」上面嘅墊褥、被舖,俾佢捲埋一扎,堆埋一邊,蓆地而坐,喺度練習。

師傅想藉住呢個比賽嚟証明自己實力,佢好認真。

無咗手捲煙,無咗「忘情水」,溫泉同我就成為佢嘅提神劑,為咗佢嘅比賽,我願意為佢提振士氣。

附件

做咗充足嘅準備,偏偏好事多磨,經過第一輪決賽,師傅比賽旅程終於喺十六強止步,無緣再進級八強,佢當然失望,但不至於唔開心。

附件

佢拉住我繼續留低,睇晒全個比賽,檢討自己得失,到黃昏先開始帶我喺市內參觀,買手信俾阿Mark同囡囡,然後食飯、再落酒吧。

喺酒吧,佢有啲落莫,連酒都唔係好想飲咁。

「師傅,你係我心目中最好一個咖啡師!」

唔明佢無忽然無咗對落敗嘅豁達,我唯有勸佢,事實上我亦都係真心咁崇拜佢嘅。

佢無講嘢,定神望住我半分鐘有多,苦笑一吓,將前而杯威士忌一口氣呑落肚。

附件

「好喇,一齊去浸溫泉!」
我哋返到旅館已經凌晨三點幾,佢忽然發起傻氣,入浴室攞條毛巾俾我,就拉我出房,一齊去浸溫泉。

「做咩呀,師傅?」

喺𨋢裡面開始,佢就周不時偷偷望吓我,到大家除咗衫,佢咁望我,我有啲尷尬。

「唉,無呀,想睇吓你啫!」

知道我發覺佢偷望我,就更加肆無忌憚,不過目光宗全唔猥瑣,似乎有嘢想向我講咁。

附件

沖完涼,我拉開浴池趟門,已經有四五個男人喺裡面,佢哋眼甘甘咁望住我。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆