上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  244.7k

回覆 140# Jindaoonline 的帖子

oh no !阿慧無剩嘞。

回覆 140# Jindaoonline 的帖子

早幾日估大概結果係點?結果估到過程,大致上差不多!不要介意,與親眼目睹媽媽的改變,有些雷同。但親眼比較輕鬆,你的故事,味道比較重!我不喜歡太重口味。不看了。而且我覺得現實生活,冇咁on9,我遇過最on9的女人,都冇咁on9,bye

回覆 142# Samsonst 的帖子

我都覺得太重口味而跳看其他故事

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-12-12 12:21 發表 查看引用來源
阿慧太蠢,蠢到覺得唔抵
究竟佢想點⋯ 再加上越黎越重口味,都無乜好用心去追

引用:
原帖由 Samsonst 於 2022-12-12 10:38 發表 查看引用來源
早幾日估大概結果係點?結果估到過程,大致上差不多!不要介意,與親眼目睹媽媽的改變,有些雷同。但親眼比較輕鬆,你的故事,味道比較重!我不喜歡太重口味。不看了。而且我覺得現實生活,冇咁on9,我遇過最on9的女人,都冇咁on9,bye ...
紅花:尊重所有讀者嘅決定,況且一個人嘅喜好,旁人唔可以強迫,始終都多謝你曾經捧過場。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-12-12 15:06 發表 查看引用來源
阿慧太蠢,蠢到覺得唔抵
究竟佢想點⋯ 再加上越黎越重口味,都無乜好用心去追
最初阿慧係想追求愛情,但係命運使然,到呢個階段,可以講佢係追求依靠,只要對方唔太討厭,佢都會接受。

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-12-12 12:21 發表 查看引用來源
紅花:閱讀係消磨時間,尤其閱讀甜故,理解唔係每一個人都喜歡故事太沉重,多謝捧場。

引用:
原帖由 浪花十三 於 2022-12-12 10:38 發表 查看引用來源
oh no !阿慧無剩嘞。
紅花:以一個講故事人嘅身份,浪花,你喜歡輕盈脫跳,定係沉重嘅故仔。

回覆 148# Jindaoonline 的帖子

不敢。
角色有自己的路,一旦開展了有時作者也限制不了。
至於重口味定淡口味,好比茶煙酒,我時重時淡,看作者文筆與劇情。
紅花兄這故事最好看的是寫阿慧的心路歷程,還有各個男人「玩她」的動機與態度。
紅花君,即使你把所有的「動作場面」刪去,你這作品我也很喜歡。

回覆 142# Samsonst 的帖子

再ON9嘅男男女女都見過, 可以當係故仔, 不過離開咗甜故....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆