上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  245.1k

年紀做得我阿爺嘅老闆一齊,本來唔會有靈慾交流,我幻想住唔同嘅男人嚟提升慾念,但老闆一吓比一吓大力,一吓比一吓插得深。

陰道未好番晒嘅損傷,再一次俾佢,巨大嘅啫啫擦刮,產生嘅劇痛慢慢俾快感遮蓋。

我快速飈升,水多到流出嚟,兼且肉緊攬到佢實,又錫又咬佢膊頭,陶醉咁叫床,高潮好快嚟咗。

老闆無停落嚟,無俾時間我遏息,繼續好似打樁咁插,每一插都「啪」一聲肌肉撞擊聲,我就「呀」一聲叫,接住落嚟嘅抽出,快感就令我「呵」一聲呻吟。

中間仲夾雜咗「嗯⋯⋯嗯」,我主動拉佢個頭埋嚟「茄輪」啜脷聲。

無幾耐,高潮又好似山洪咁湧嚟,我下面收縮力大到令老闆大叫。

蒼老同尖嫩兩把聲混雜咁大叫,浴缸啲水漏到一地濕晒。

附件

呢一晚半夜俾老闆搞醒,大家做多一次,我初心只係要盡力討好佢,求佢唔好傷害囡囡,就算假扮都要佢相信我真情投入,點知倒頭嚟我真係色慾高漲,好似發情狗乸咁融入咗佢嘅情慾遊戲,滿身口水同精液,然後好親密咁俾佢攬住我瞓。

「同我一齊走,夏威夷唔屬於我哋,個土著更加俾唔到快樂你!」

老闆喺接近天光,似醒非醒,發開口夢咁喺我身邊講。

附件

老闆出咗門,空閒落嚟,我留意番我張相鋪咗上學生家長聊天群組呢件事,張相雖然好快就刪除咗,但仍然有人趕得及複製。

諸事八卦嘅更加玩尋人遊戲,群組又熱哄哄起嚟。

佢哋將張相同每個家長頭像做對比,互相交換情報,玩到不亦樂乎。

我即刻刪除頭像,過去我一直低調,獨來獨往,喺群組都少留言,希望唔係咁多人認得出係我。

點知我咁做就適得其反,聰明嘅家長見到我突然刪除咗頭像,無私顯見私,就鎖定相中人係我,開始挖掘我嘅資料。

「做乜咁傻刪頭像,可以將頭像修改嘛!」

「一點綠」俾短訊我。

我每次係都係做錯事,揀啲最愚蠢方法嚟解決問題,二十幾年嘅人生就係咁一蹋糊塗。

佢知道最多我嘅過去,我求佢唔好幫其他人手推囡囡去縣涯邊。

因為有幾個同學囡囡一齊,分派咗去同一間小學,我怕呢幾個家長將淫照嘅事帶到去小學嘅家長群組,囡囡因為咁受到岐視同欺凌。

我向老闆獻身,盡能力討佢歡心,全就係為咗令佢答應我保護囡囡,命令池田停止迫害囡囡,我自己受乜嘢屈辱都唔緊要。

附件

喺傍晚時分,房間突然打門,入嚟嘅唔係老闆,而竟然係池田,佢身後面有兩個男人走埋入嚟,俾上次輪姦我嗰兩個。

「呀!」

池田一臉陰森。

「老闆?!」

呢幾日,老闆明明對我萬分憐惜,我想攪清楚,池田有無瞞住佢嚟對我施罰。

「啍,你以為靠老闆保護就可以越過我哋嘅幫規咩?!」

我眼前一黑,原來噩運始終走唔甩。

兩個入嚟之前已經做晒準備,一除身上件袍,啫啫都扯起晒,一個走埋嚟錫我個波,另一個趴喺我下面,伸條脷去舐我。

池田坐喺床邊望住我對眼,睇到我開始有啲淚光。

原來池田一直無放棄對我嘅懲罰,只不過今次唔係鞭打我身體,而係要摧毀我嘅靈魂。

「證明俾我睇,你可以接納其他男人,哈哈。到底邊個滿足你多啲?好好同佢哋做,唔使叫佢哋再強姦你吖嘛!」
池田明顯係警告我,仼何反抗,只會招至更大嘅懲罰。

兩個男人輪流佔有我,輪流要我幫佢哋口交。

佢哋應該食咗藥,唔識得軟落嚟咁,軟落嚟之前亦都唔敢停低,連歇一歇,唞一唞都唔敢,我大字型咁瞓喺度,恥笑自己嘅天真。

附件

「點解唔玩埋佢屎忽?!」

喺床邊嘅池田都感到厭倦,向佢哋發出指示。佢哋就即刻向我屁股窿進攻。

池田算得做可憐我,俾兩個男人將潤滑劑搽喺我屁股窿前面。

兩個男人輪流抽插,每次掹出嚟,就即刻將污糟咗嘅啫啫塞入我口俾我吮。

附件

佢哋谷得好辛苦,滿頭大汗,想射但係藥力影響射唔出,就喺我口度又好,喺我下面都好,出力咁插,出力咁又揸,又扯又咬我個波。

我嘅叫聲再唔係興奮嘅叫床,而且痛苦嘅呼叫,不過我大部分時間,個口俾嘢塞住叫唔出聲。

最後,我上下兩個器官幫佢哋唔到,佢哋面都紅晒,血管漲大到要爆,索性掹出嚟,自己打飛機嚟解決之後就離開。

附件

我成日軟弱無力,趴喺床上面,連喊嘅力都無力。

無幾耐房間嘅紙拉門俾人撞爛咗,正話佔有我嗰兩個男人跌咗入嚟,見到老闆撲入嚟繼續向呢兩個人拳打腳踢。

池田想拉住老闆,都俾佢摑咗一巴。

老闆稍稍冷靜落嚟,池田推咗佢出去,兩個人好大聲咁爭抝。

~~~~

老闆再次返入嚟。

「老闆,放過我囡囡!」

成面都係兩個男人嘅精液,無晒氣力,我哀求老闆。

「我返得嚟遲咗!」

老闆將我抱起,佢思緒好混亂。

「老闆⋯如果你⋯⋯有一秒鐘⋯⋯喜歡過我⋯求你⋯⋯放過我⋯⋯囡囡!」

我軟弱無力拉住佢隻手。

「有乜要求同Leonard講,但係只可以有一個!」

佢講完就甩開我拉住佢隻手,走咗出去。

終於得到佢答應,我悲從中來,伏喺床爆喊。

附件

「起身,我送你返去!」

Leonard拍我背脊,披件袍喺我身上,扶住我落床,我忍住痛,一拐一拐慢慢行出別墅。

「唞一唞?」

Leonard見我腳不停咁震,痛到猛出汗,想叫我休息一陣。

心想住以後唔會再嚟呢度,就算幾辛苦我都要盡快離開。

附件

「到底有乜嘢要求老闆?」

返到寫字樓,Leonard主動問我。

「聽日可唔可以帶囡囡⋯⋯」

「記住要求只可以一個!」

Leonard制止我講落去,見我受咁多折磨,一定有更重要嘅要求,佢唔想我浪費咗喺帶囡囡嚟見我呢啲小事上面。

「我希望老闆可以幫我爭取到囡囡撫養權,然後俾阿Mark做囡囡嘅監護人。」

Leonard偷睇過我手機內容,又見過阿Mark,知道係邊一個人。

「我會將你嘅要求同老闆講!」

「Leon,唔係同佢講就算,老闆應承過我嘅!我要佢做得到呀!」

「唉,慧,我唔知老闆喜歡你定係憎你,咁多年嚟,佢從未答應過同佢雙修女人仼何要求,從來只有佢主動俾你,從未試過有入問佢要仼何嘢!」

「Leon,麻煩你要老闆一定做到,如果佢要我條命嚟交換,我可以俾佢!」

「都好嘅,老闆憎厭細路仔,你處理好你個女嘅監護權,再專心跟住佢,都係好安排!⋯⋯阿Mark⋯⋯」

附件

休息咗一日,我替囡囡向學校請咗兩日假,忍住傷口痛楚,接咗佢出嚟,同佢四圍行吓,食吓嘢。

「媽咪,你腳痛?我哋返屋企啦。」

囡囡見到我行路拐拐吓,唔忍心我腳痛都同佢行街。

「唔怕,媽咪想同囡囡相處吓。」

「等你腳唔痛,我每個星期六、日都可以同媽咪行街嘛!」

「囡囡乖⋯⋯」

佢咁講,我忍唔住眼淚,攬實佢。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆