上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  244.3k

我知道老公已經換過幾個唔同女人,相信Leo幾年嚟嘅玩伴一定唔少。

我最後都係除番套比堅尼泳衣落嚟,改著番套一件頭嘅。

附件

我同阿Mark都珍惜難得嘅相處機會,盡情享受陽光同海水。

「記唔記得之前同囡囡三個人去完主題樂園,你一手抱住囡囡,一手拖住我,跑步趕入場睇戲?」

喺沙灘玩咗半日,休息嘅時候,我回憶番起舊事。

「係咩?」

阿Mark似乎忘記咗,我向佢講睇完戲,仲傻氣到去食糖水,攪到好遲先送囡囡返佢嫲嫲度,希望提番起佢同囡囡嘅融洽關係。

「乜嗰時我咁幼稚,哈哈!」

「一啲都唔幼稚呀,你嗰時好有陽光氣息,反而我覺得你而加太過老成!」

呢個係我真心感覺,阿Mark今時已經唔同往日,無晒以前嘅頑皮跳脫,對我好大男人,但係照顧有加。

換轉幾年前,佢一落到海灘,定必大笑大叫之餘,仲會諗啲嘢出嚟整蠱我。

今次我哋唔使忘命狂跑去睇戲,而係足夠時間慢條斯理,買埋爆谷先入場。

游水、睇戲,大家都好開心,喺海灘上水一刻開始,全程阿Mark都拖住我隻手,幾乎無放開過。

附件

喺居酒屋食晚飯,阿Mark一面飲燒酎,一面天南地北同我傾閑偈。

附件

佢飲咗好幾杯,面紅晒,好大酒氣。

「「一點綠」仲有無搵你?」

「一點綠」間中都會同我通三幾個短訊,呢個學期,囡囡升中,同佢嘅通訊多咗。

但係我印象中無向阿Mark提過「一點綠」呢個人,可能Leo講過俾佢知啦。

「佢⋯⋯」

四周圍好嘈,我剛想回應,侍應送上阿Mark新一杯燒酎,我停咗口,之後阿Mark又講過第二樣嘢。

附件

晚飯食完,阿Mark腳步浮浮,喺街度攬住我膊頭,我唔知佢有乜嘢打算。

「嗯⋯⋯上我屋企?!」

我撇開咗女人嘅矜持,首先開口。

「哈哈⋯⋯」

就係呢個時候,網約客車剛駛到,原來佢暗中安排好。

附件

網約車駛咗去一個陌生嘅住宅區,我估阿Mark係帶我去佢嘅屋企。

「今晚得我哋兩個?!」

阿Mark攞鎖匙準備開門,我向佢確認佢朋友唔係度。

「我啱啱自己搵到新地方。」

解釋搬咗新地方。

一入門口,阿Mark細細聲講咗一句嘢。

「意思係我返嚟喇!」

我成個面都係問號,阿Mark向我解釋佢習慣咗返到屋企都會講呢句。

「日文嚟嘅?」

阿Mark點吓頭確認我嘅提問。

間屋唔係好大,不過有房,有浴室,㕑房係開放式,全屋細細哋,好簡潔。

附件

招呼咗我坐低,阿Mark入咗睡房,跟住有香薰味傳咗出嚟,好香,聞起上嚟令人飄飄然,有醉意。

我好奇,打開咗嘅睡房門望入去,俾阿Mark一手拉咗入去,推我落床。

「哈哈,唔好咁⋯⋯」

想嚟阿Mark都好心急,佢壓住我,點知喺佢頭嘅側邊,我好似見到有嘢掛喺牆上面,我當堂愕然,毛孔豎起上嚟,停咗口出唔到聲。

幾年前,我喺木谷仁一間房,見到佢牆上面掛咗好多我嘅相,正話擸吓眼見到嘅,係其中一張。

阿Mark因為我喺做愛嘅時候,要求佢粗暴對待我,而令佢懷疑我仲想住Leonard同Leo,最後搞到大家要分開,今次見佢房裡面竟然有張咁嘅相掛咗喺度。

附件

「點解會咁嘅?」

「慧~」

阿Mark無俾機會我思考,亦無俾時間我睇清楚,用嘴封住我個口。

佢澎湃嘅熱情,加埋催情香薰,我開始迷醉,入咗幻景咁。

附件

矇朧間,一個熟悉嘅身影慢慢走埋嚟壓喺我身上。

「你係木谷san定係阿Mark呢!」

本來係令人毛骨悚然,無可能發生嘅事,真係出現喺我現實生活面前,不過我一啲都唔驚,只係好激動。

「慧~」

「佢」唏噓嘅語調回應我,顯露出:你終於明白喇嘅眼神。

附件

我終於明白點解阿Mark有咁大改變,點解囡囡咁怕佢,同埋點解佢知道一啲我無同佢詳細講過嘅嘢。

「木谷san~」

我回應咗佢一聲,大家忍唔住流出眼淚,跟住互相攬實,實到想兩個身體合而為一。

「木谷san,我憎死你,點解最後做咗懦夫,唔俾我見你,你呢個「爸㗎」!」

我一路喊,一路打落佢前胸,竟然向阿Mark講出咁嘅說話。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆