[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
7  244.7k

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 2022-11-6 09:28 發表 查看引用來源
老公啲同事、朋友亦都陸續嚟探佢。

「阿嫂,可以同你傾幾句嘛?」

一晚,探病時間差唔多完,老公有一個同事臨走嗰陣,靜靜雞同我講,我估佢一定有啲嘢想話我知,就跟咗佢出病房。

呢個同事首先自我介紹,佢一講個名,我知道佢係老公 ...
唔知呢個故事你嘅親身經歷 ?如果係嘅話你同你老公嘅關係都唔會好長久

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 2022-11-6 15:32 發表 查看引用來源
攻利主義,再加上對阿慧嘅歧視。
現實生活上都真係唔少呢啲咁嘅家庭呢啲咁嘅人

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 2022-11-7 09:41 發表 查看引用來源
由細到大,阿慧差唔多等於無父母,結咗婚,老公又成日唔喺身邊,永遠都係一個人,無仼何支援。
佢一直處於弱勢,俾奶奶語言欺凌,俾老公、「一點綠」同Leo欺騙感情。
可憐。 ...
活生生的生活社照 , 事實上亦大有人在

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 2022-11-12 08:08 發表 查看引用來源
而家日頭嘅時間好鬆動,我想盡早搵多一份兼職,除咗收入可以多一啲,唔駛透支咁多呢幾年儲落嚟嘅積蓄,仲有一個主要原因,係我唔知自己可以容忍到太子爺幾耐。

佢而家每晚上嚟寫字樓,都係得返我同佢兩個人,佢成日借啲意摸吓我隻 ...
世事好多事就係咁 , 因為兩公婆結婚姻係由意外有咗小朋友而開始嘅 , 咁樣夾硬結婚 , 係婚後確實會比較多問題

如果呢個故事係真嘅話 , 咁主角都真係幾慘呀

真係慘 , 自我迷失

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 2022-12-16 09:44 發表 查看引用來源
「慧!」

迷迷糊糊間,Leonard拍醒我。

「係咪可以走喇?!」

我未回到神,仲矇矇鬆鬆,即刻問佢,可惜佢無回應我。

「你救我走,我乜都唔要,淨係想離開呀!」

以Leonard嘅反應,我知道佢哋未肯放我走,喊起上嚟。

Leonard無理我,粒聲 ...
唔知會唔會出現日本 AV 嘅情節 , 綁住吊起之後打奶入後門

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 2022-12-17 01:48 發表 查看引用來源
阿慧面對日本繩縛師,性虐不離幾款招數,你所提及到嘅有可能發生。
啊慧真係好慘 , 心靈同肉體都飽受摧殘

附件

前往最後回覆