上一頁下一頁
發新話題

我的3600秒先生,小p好掛住你

收藏  |  訂閱
52  3.0k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-19 14:40 發表 查看引用來源

該放就放吧!☕
心太軟該放就放,在想也沒有

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-19 13:11 發表 查看引用來源
我的3600秒先生:
已經一個月沒有見面了,自相識以來最耐的一次,我知道好大機會以後都唔會再見,我唔會再主動接觸你,因為我明白你嘅處境,只會默默咁等你,希望你會上來,會見到我寫俾你嘅呢封信。

渴望可以再見你的小p ...
在一起了3600秒,也就是一个小时就分手了?

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-9-19 13:47 發表 查看引用來源
let him go, 失聯其實係佢想消失,唔想contact你,無謂再等,過好自己生活仲好

我都明白佢係有原因先會失聯,我都好想過好自己嘅生活,但要啲時間囉

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-19 13:52 發表 查看引用來源
SL 關係維持唔到??
太痴身導致佢太太發現....所以失聯?

定還是玩家...再無下次....

若果是后者就勸妳收手啦....
希望佢會搵你解釋清楚
我同佢都唔係玩家,已經一齊好耐,突然失去,未接受到啫

引用:
原帖由 小Koey 於 2022-9-19 20:02 發表 查看引用來源
在一起了3600秒,也就是一个小时就分手了?
當然唔係只相處左一個鐘咁短,3600秒係指我哋做愛嘅時間,唔計前戲,佢可以硬足一個鐘,我哋可以換換好多姿勢同玩法

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-19 20:34 發表 查看引用來源

當然唔係只相處左一個鐘咁短,3600秒係指我哋做愛嘅時間,唔計前戲,佢可以硬足一個鐘,我哋可以換換好多姿勢同玩法
原来是这样。。。羞羞哒

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-19 13:11 發表 查看引用來源
我的3600秒先生:
已經一個月沒有見面了,自相識以來最耐的一次,我知道好大機會以後都唔會再見,我唔會再主動接觸你,因為我明白你嘅處境,只會默默咁等你,希望你會上來,會見到我寫俾你嘅呢封信。

渴望可以再見你的小p ...
日子一日一日的過去,你…有無掛住我呀?

何惜 ,只不過3600秒

我對他一無所知,3600秒之後,我愛上了他,1小時之後,他喜歡了另一個女人~

引用:
原帖由 Tightlydream 於 2022-9-26 08:10 發表 查看引用來源
我對他一無所知,3600秒之後,我愛上了他,1小時之後,他喜歡了另一個女人~
點解大家都無睇內容就發偉論呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆