上一頁下一頁
發新話題

我的3600秒先生,小p好掛住你

收藏  |  訂閱
52  3.0k

你想找個3600秒硬既....當中好多人表示 濕濕碎...
你仲唔搵過第件??

愛一個不愛你既人好咩?

回覆 15# hitmypat 的帖子

1個鐘咁耐,唔怪之得你對佢念念不忘啦

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-26 13:15 發表 查看引用來源
你想找個3600秒硬既....當中好多人表示 濕濕碎...
你仲唔搵過第件??

愛一個不愛你既人好咩?
我唔係愛上左佢,我係愛上佢嘅肉體!
我同佢都覺得對方係同自己玩得最開心最夾果個,從來無諗住要影響佢嘅日常生活,我一直都知道同佢最夾就係喺床上,呢個關係係我哋之間最好嘅關係。

唔好意思呀,誤會左係愛情故事,原來係情慾呼喚,祝願如你所願佢回應啦~
Btw..
* 段文字係重慶森林對白
* 一小時真心好多人都得
引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-26 13:04 發表 查看引用來源

點解大家都無睇內容就發偉論呢?

引用:
原帖由 Tightlydream 於 2022-9-26 23:59 發表 查看引用來源
唔好意思呀,誤會左係愛情故事,原來係情慾呼喚,祝願如你所願佢回應啦~
Btw..
* 段文字係重慶森林對白
* 一小時真心好多人都得

叫佢做3600秒先生係貪得意改嘅,鐘意同佢玩唔係因為佢夠耐,係鐘意玩嘅過程,氣氛好,位置啱,有互動同埋互相尊重先係重點,如果唔係買支假狗都可以玩幾個鐘啦!

撐你~~~~
希望佢睇到.....

或者佢隔一排就會主動搵返你呢..
男人係咁...要新鮮感...耐左就會還是覺得你最好

識玩,老司機,諗起TG gp嘅 cake姐~
引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-27 09:09 發表 查看引用來源

叫佢做3600秒先生係貪得意改嘅,鐘意同佢玩唔係因為佢夠耐,係鐘意玩嘅過程,氣氛好,位置啱,有互動同埋互相尊重先係重點,如果唔係買支假狗都可以玩幾個鐘啦! ...

真。。。。常妹叻~
引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-28 02:05 發表 查看引用來源
或者佢隔一排就會主動搵返你呢..
男人係咁...要新鮮感...耐左就會還是覺得你最好

引用:
原帖由 Tightlydream 於 2022-9-28 08:08 發表 查看引用來源
真。。。。常妹叻~

因為我都比人咁對待......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆