上一頁下一頁
發新話題

我的3600秒先生,小p好掛住你

收藏  |  訂閱
52  3.0k

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-27 09:09 發表 查看引用來源

叫佢做3600秒先生係貪得意改嘅,鐘意同佢玩唔係因為佢夠耐,係鐘意玩嘅過程,氣氛好,位置啱,有互動同埋互相尊重先係重點,如果唔係買支假狗都可以玩幾個鐘啦! ...
睇完都覺得好認同 從女方角度出發。而我覺得男主角都好enjoy 你地段關係. 因為講就兇狠。做就6L. 要個男仔Keep住一個鐘不斷插 又唔射 又不斷玩其他野。 師姐冇返咁上下吸引力同配合. 真係冇咩可能.  祝你快啲搵得返佢。 😊

引用:
原帖由 shiningforcehk 於 2022-9-28 18:58 發表 查看引用來源

睇完都覺得好認同 從女方角度出發。而我覺得男主角都好enjoy 你地段關係. 因為講就兇狠。做就6L. 要個男仔Keep住一個鐘不斷插 又唔射 又不斷玩其他野。 師姐冇返咁上下吸引力同配合. 真係冇咩可能.  祝你快啲搵得返 ...
多謝你呀!可能因為有大家支持,我終於揾得番佢啦!原來係一個誤會令大家失去聯絡,而家誤會已經解開,我哋又可以相約去玩啦,等左好耐,終於等得到你!

P.S. 出左呢個post之後,好多師兄pm我,話想取代3600秒先生,其實無論我係咪揾得番佢,我都只想同佢玩,佢唔係咁易俾佢取替到架!所以各位唔使再pm我啦!

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-28 22:59 發表 查看引用來源

多謝你呀!可能因為有大家支持,我終於揾得番佢啦!原來係一個誤會令大家失去聯絡,而家誤會已經解開,我哋又可以相約去玩啦,等左好耐,終於等得到你!

P.S. 出左呢個post之後,好多師兄pm我,話想取代3600秒先生,其實無論我係咪揾得番 ...
恭喜恭喜~!

咁易誤會可能要傾多啲計……

果然....... 有效,恭喜哂~
3600秒先生醒D喇,隊尾好長~ (利申: 我無pm 呀,ching 唔好搵我算帳)
引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-28 22:59 發表 查看引用來源

P.S. 出左呢個post之後,好多師兄pm我,話想取代3600秒先生,其實無論我係咪揾得番 ...

有故事的女神~
引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-28 16:52 發表 查看引用來源
因為我都比人咁對待......

引用:
原帖由 Tightlydream 於 2022-9-29 08:17 發表 查看引用來源
果然....... 有效,恭喜哂~
3600秒先生醒D喇,隊尾好長~ (利申: 我無pm 呀,ching 唔好搵我算帳)

我都希望今次之後,佢真係可以醒少少!

引用:
原帖由 water121212 於 2022-9-29 00:04 發表 查看引用來源

恭喜恭喜~!

咁易誤會可能要傾多啲計……
我哋成日傾偈架,但有啲人無記性,講完又唔記得

直頭變左E 個版放閃啦....
恭喜你

彼此勻愛點激法....可以去引版分享喎

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-29 13:37 發表 查看引用來源
直頭變左E 個版放閃啦....
恭喜你

彼此勻愛點激法....可以去引版分享喎
之前3600秒先生成日都叫我寫我哋點玩法上黎同其他人分享,果時我就幫佢改左“3600秒”呢個名,諗住寫分享時方便稱呼佢。估唔到分享未寫,先寫信,哈哈!

回覆 39# hitmypat 的帖子

咁你快d寫故事啦,可能佢睇到就搵返你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆