上一頁下一頁
發新話題

我的3600秒先生,小p好掛住你

收藏  |  訂閱
52  3.0k

其實樓主係唔係有啲沉船????
我都覺得兩個玩得夾得就會唔想轉其他人....會念念不忘嗰個人

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-29 20:39 發表 查看引用來源
其實樓主係唔係有啲沉船????
我都覺得兩個玩得夾得就會唔想轉其他人....會念念不忘嗰個人
唔係沉船,只係覺得揾到個啱玩嘅partner,無左係好可惜。不過經過呢次之後,我唔會再對呢種關係太上心,與其希望有人珍惜,不如自己愛惜自己多啲。

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-9-29 13:34 發表 查看引用來源

我哋成日傾偈架,但有啲人無記性,講完又唔記得
慘~要講多幾次

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-10-1 01:55 發表 查看引用來源

唔係沉船,只係覺得揾到個啱玩嘅partner,無左係好可惜。不過經過呢次之後,我唔會再對呢種關係太上心,與其希望有人珍惜,不如自己愛惜自己多啲。 ...
啱聽...當妳珍惜人...原來人哋又唔係一回事...
由熱情慢慢冷卻....

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-10-1 21:52 發表 查看引用來源
啱聽...當妳珍惜人...原來人哋又唔係一回事...
由熱情慢慢冷卻....
當揾番佢之後,本來係開心,但知道左失聯嘅原因後,我都失去左想見佢嘅衝動,原來一直都係自己一廂情願

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-10-4 00:49 發表 查看引用來源

當揾番佢之後,本來係開心,但知道左失聯嘅原因後,我都失去左想見佢嘅衝動,原來一直都係自己一廂情願
原因係佢想搵其他人玩?? 搵唔到人先搵返妳??

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-10-4 03:34 發表 查看引用來源
原因係佢想搵其他人玩?? 搵唔到人先搵返妳??
兩樣都唔係,係一個我完全無諗過嘅原因

DELETEDELETEDELETEDELETE

引用:
原帖由 hitmypat 於 2022-10-4 11:03 發表 查看引用來源

兩樣都唔係,係一個我完全無諗過嘅原因
可以透露吓嘛???

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-10-4 11:44 發表 查看引用來源
可以透露吓嘛???
佢以為我嬲左佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆