就快可北上,小心成為偷拍網红

收藏  |  訂閱
31  4.5k

就快可北上,小心成為偷拍網红

我嘅咸文常成為搜尋器所搜文章,最近更成為企街照片,視频個中人
而內地很多偷拍,這些網上全程屌閪俾人放上網,有人裝在炮房,而分租俾鸡接客,鸡自己唔知,接客個程全錄上網 ,就此炮房己有一百嫖客及十多鸡露面容,嫖妓過程全露,你話中出,濑閪係美女,就流芳,但炮婆就萬年

你老母接客嗰陣試過比人偷拍放上網,所以你咁清楚 ? !

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-22 11:33 發表 查看引用來源
依件大陸偷拍客人, 兼直播有一百條視频, 每條两個鐘同客做足全套,人己失踪,可能俾人打死,或係你老母,正賤鸡,逃來HK

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-22 17:10 發表 查看引用來源
依件大陸偷拍客人,40098690兼直播有一百條視频,40098689每條两個鐘同客做足全套,人己失踪,可能俾人打死,或係你老母,正賤鸡,逃來HK
好似同我差不多年纪老坑,分分鐘係咁先去揾
/稣哥,就算同隻平價中出鸡濑閪,又点,
露真容更可以流傳萬年,不枉!
後生就真 唉,有牌未死,会俾人話食好的,幾十文中出鸡,会生嘢,唔係好似H K仔,睇紅屋仔唔使錢,有牌医
size]

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

原來你老母隻臭gap接客嗰陣試過比人偷拍足兩個鐘,真係慘慘豬囉

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-22 11:33 發表 查看引用來源
係人都知佢老母啲野啦。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-22 19:49 發表 查看引用來源
原來你老母隻臭gap接客嗰陣試過比人偷拍足兩個鐘,真係慘慘豬囉
你俩賤口真七,你老母係足浴檔裝了偷拍,最後更直播,每日全程偷拍,由按摩到玩淫賤全套,中出,黑絲,吹爆,69,事後簫,有百多視频放上網,每段全程每客两個鐘, 你老母又收嫖金,平到打炮價 ,但上網收費打赏驚人,最後直播翻車,被捉偷拍,當场見攝像頭即狼牙棒塞閪抽插,话跟住捉去野外餵狼.從始失踪,原來逃港,睇下你老母偷拍按摩点淫賤引客斗零打炮,射米青入閪,百多客被你老母淫辱放上網,睇下你老母免费視頻引人嫖你老母未俾狼牙棒抽插成爛化閪 前賤閪 ,大把视频在免付費網.各網友得閒上網睇下你老母賤閪点引人屌,中出事後簫

乜你又擺你老母啲相係度呀。

令壽堂好嗎?

引用:
原帖由 voking 於 2022-9-24 04:57 發表 查看引用來源

令壽堂好嗎?
你老母俾人用狼牙棒插閪,点係野外餵狼走甩,拍片上網一定大賣,分分鐘收入高過一百套偷拍引锈客斗零打個炮,中出屌閪,屌完事後簫

回覆 9# 西九理性的羊羊 的帖子

你條跛閪自己老母做雞,就唔好以為其他人都係,ok

前往最後回覆