就快可北上,小心成為偷拍網红

收藏  |  訂閱
31  4.5k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-24 09:07 發表 查看引用來源
你老母俾人用狼牙棒插閪,点係野外餵狼走甩,拍片上網一定大賣,分分鐘收入高過一百套偷拍引锈客斗零打個炮,中出屌閪,屌完事後簫
你老母願意直播show俾狼牙棒插到变爛化閪嘅臭閪,如果冇人肯屌,我冇能用戴假能屌佢,你老母肯同我啜我條濑尿能,我咪同佢玩69,濑爛化閪,佢啜我條遗尿撚,人死能名,我己不能流精百世,但遗尿萬年你老母口,射尿經假能入閪

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-24 10:04 發表 查看引用來源
你條跛閪自己老母做雞,就唔好以為其他人都係,ok
現不能流精百世,可遺尿萬年,你老母爛化閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-24 13:40 發表 查看引用來源
你老母願意直播show俾狼牙棒插到变爛化閪嘅臭閪,如果冇人肯屌,我冇能用戴假能屌佢,你老母肯同我啜我條濑尿能,我咪同佢玩69,濑爛化閪,佢啜我條遗尿撚,人死能名,我己不能流精百世,但遗尿萬年你老母口,射尿經假能入閪 ...
現不能流精百世,可遺尿萬年,入你老母口同爛化閪

回覆 13# 西九理性的羊羊 的帖子

你條撚樣不斷自己回自己帖,睇嚟你老母做雞冇生意已經搞到你條跛閪精神失常,真係可憐。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-24 14:44 發表 查看引用來源
你條撚樣不斷自己回自己帖,睇嚟你老母做雞冇生意已經搞到你條跛閪精神失常,真係可憐。
你老母爛化閪变左火山洞,咁上咸記龍蝦电器一楼有8間炮房,咪係走廊嬲打完炮做事後簫,洗能如圖,要客打賞

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-24 14:44 發表 查看引用來源
佢應該係梅毒上腦。可能末期,已分吾到邊個打邊個。
真可憐。

引用:
原帖由 voking 於 2022-9-26 03:15 發表 查看引用來源

真可憐。
自己老母做鸡.見人寫嘢就话人老母係鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-24 13:40 發表 查看引用來源
你老母願意直播show俾狼牙棒插到变爛化閪嘅臭閪,如果冇人肯屌,我冇能用戴假能屌佢,你老母肯同我啜我條濑尿能,我咪同佢玩69,濑爛化閪,佢啜我條遗尿撚,人死能名,我己不能流精百世,但遗尿萬年你老母口,射尿經假能入閪 ...
條小宝探花食的高價外圍囡, 件件高質,被捕扣押冇消息,直播百幾件,賺幾百萬,用錢搞掂抑失踪,点都好,食百幾件高質囡,風花雪月两年,人間蒸發又如何

引用:
原帖由 voking 於 2022-9-26 03:15 發表 查看引用來源

真可憐。
中出完你老母好服務用厕紙塞閪会同客事後簫,啜乾淨先用湿巾抹能,俾客去沖涼,佢自己就係直播視频show抹客的米青

哦,你老母好服務用厕紙塞閪会同客事後簫。但我吾會幫襯佢。
我對你老母冇興趣。

前往最後回覆