Kenny哥 (kenny_love) 幾時先會更新miki 呀

收藏  |  訂閱
11  12.5k

Kenny哥 (kenny_love) 幾時先會更新miki 呀

等到頸都長,唔好話我知會爛尾呀,睇好你篇野會有過百萬view 呀,唔好放棄呀

唔好意思 我原本係第二部電腦打左啲大綱(組織返之後既野)同埋一兩part,
跟住Hang機冇左  我真心崩潰左想放棄寫落去
我應承星期二一定會出下一Part(已經打左一半)

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-25 21:54 發表 查看引用來源
唔好意思 我原本係第二部電腦打左啲大綱(組織返之後既野)同埋一兩part,
我應承星期二一定會出下一Part(已經打左一半) ...
Kenny 哥,下次最好用 Google doc 打,佢有 cloud + auto-save,仲有得 roll back。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-25 21:54 發表 查看引用來源
師兄加油啦!😉

引用:
原帖由 Hellseeker 於 2022-9-25 22:33 發表 查看引用來源

Kenny 哥,下次最好用 Google doc 打,佢有 cloud + auto-save,仲有得 roll back。
我一向都有架😩😩😩咁岩去旅行先用左細notebook打先出事

引用:
大佬,千祈唔好放棄呀,我由你part 1 已經每日追,我每日都會上黎睇下有更新未,如果你放棄好多忠實讀者都會好失望ga,你一定要加油ar

回覆 5# kenny_love 的帖子

等緊你更新呀 千其唔好爛尾😢

引用:
Kenny 哥 , 欣賞你心態 , 唔好比自己壓力 , 你沒有必要提供免費娛樂比大家嘅 , 寫唔寫落去最緊要睇自己心情 , 唔輪到旁人指點 , 做自己就得 , 感謝你無私的分享 , 支持

引用:
已星期二

Kenny 哥,加油啦👍

前往最後回覆