無限來港易,大把平鸡,中出小心

收藏  |  訂閱
23  8.7k

無限來港易,大把平鸡,中出小心

來港易不設限,大把無以為生,或生嘢鸡來港,博拉唔到揾返筆先,拉左坐監賺煙錢,多過大陸揾,生嘢拉左,政府医,医返好先返大陸,係大陸無錢医变爛化閪,平閪中出小心!

係,所以我哋香港人一定要提防你老母呢種爛gap臭雞,會嚟香港搵笨實

無限来港二 落黎做G 返上去時都要隔離10日,若中蕉大6唔會放過你,只適合能長時間逗留香港之G 搵夠慢慢返 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-26 07:55 發表 查看引用來源
無限来港二 落黎做G 返上去時都要隔離10日,若中蕉大6唔會放過你,只適合能長時間逗留香港之G 搵夠慢慢返 ~
7+3,大陸隔离单双房200./日,伙食120/日,7日都係2千幾,搵到又可叫外賣,HK坐完監返大陸行政拘留唔使錢隔离,生嘢鸡大陸医不及HK受靶医,我去红屋仔电莱花都見的犯帶住手扣鉄鍊电菜花

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-9-25 22:35 發表 查看引用來源
係,所以我哋香港人一定要提防你老母呢種爛gap臭雞,會嚟香港搵笨實
中出完你老母用厕紙塞閪会同客事後簫 ,快的引入你老母拍直播做客服務精神提高做鸡ISO

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-26 07:55 發表 查看引用來源
依輪咸記都見好多新面口,個個開價两斤,冇上成两個礼拜,濑閪而家觉閪臭,一玩起色心條賓州不斷濑尿,唔玩喇,等!

回覆 6# 西九理性的羊羊 的帖子

其實我都唔想係度留言,點計七叔都係前輩,但係始終雞有雞味魚有魚味,做人當然要有人味啦。衣食足而知榮辱,但呢句說話我係七叔身上就完全睇唔到,係呢度連一個知心友都冇,成世人都只掛住食食食屌屌屌,人生就係甘嗎,女人都淪落風塵,比番幾分憐愛,無必要玩到甘盡,自己身體機能都唔得何苦要迫自己呢。貪嗔痴樣樣中。七叔你都係收皮啦,做番個快樂老人,講下以前風流趣事咪好羅。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-27 20:38 發表 查看引用來源
其實我都唔想係度留言,點計七叔都係前輩,但係始終雞有雞味魚有魚味,做人當然要有人味啦。衣食足而知榮辱,但呢句說話我係七叔身上就完全睇唔到,係呢度連一個知心友都冇,成世人都只掛住食食食屌屌屌,人生就係甘嗎,女人都淪落風 ...
我人生哲理,friend同新股都係要來賣,有幾多隻腾訊同知心,網上知心!講下昔日玩樂,自己真好中出,只能埋手北嫂大妈,一寫條七頭就講老母,生老病死,人生必經,我今己68,這年見同輩尚好人一個,轉頭就话走左
色是我所好,亦見更老前辈都去玩,
己唔飲得,唔食得,好彩尚行動自如,
係疴尿滴滴,間中濑尿,去街咪著姨妈褲,
打左針,碌野收工,但冇阻我色心,我行得閪臭照濑,波照揸,我係好鐘意睇女人在我面前除衫,我一路搞佢,我真鍾意睇搞女人隻閪同內衣,所以鸡:眼中正衰客,又好壓價,自己亦好嘗新,好少返食,边有鸡知心

我開始明点解天才係会早死。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 11:06 發表 查看引用來源
我開始明点解天才係会早死。
係網上指証個的老作,得如飲茶,9千請個司机,叫鸡無涼沖,梗俾的分身围攻,我寫事實,當然有半点虛言

前往最後回覆