無限來港易,大把平鸡,中出小心

收藏  |  訂閱
23  8.7k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-9-28 18:25 發表 查看引用來源
係網上指証個的老作,得如飲茶,9千請個司机,叫鸡無涼沖,梗俾的分身围攻,我寫事實,當然有半点虛言
算啦,朋友要黎出賣你都講得出口,你連做人基本野都冇,既然你執意要甘我都係唔阻你屌大媽。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 19:22 發表 查看引用來源

算啦,朋友要黎出賣你都講得出口,你連做人基本野都冇,既然你執意要甘我都係唔阻你屌大媽。
口口声声My friend,個的就用來賣,我見得多,所以新股同friend係用來賣

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 11:06 發表 查看引用來源
我開始明点解天才係会早死。
生老病死,人生必經,我後生時代讀書,人生七十古來唏,我己過68生日,虚龄六十九,今日行街,死人燈籠七十二 ,做份職業係比人短命,但我做夠四百個月,52歲就咬糧,食左16年糧,超過14年赚左

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-28 19:22 發表 查看引用來源

同佢講人生,道理。算把啦。
佢煤讀上腦末期。已經分吾到黑白。
從前都有fans。而家,個個都𨳒鳩佢。你可想而知。
冇謂再徙時間覆佢。
𨳒鳩佢就好啲。

引用:

係沙尾東打炮,叫3,5O元的大妈鸡唔除衫,又可玩文胸, 兼有的除一隻腳就咁俾你屌,有老强feel,一路屌可摸文胸,底底 屌完就甘抹閪

呢版係香港夜遊呀。講内地!

你煤讀末期就吾好再講野啦。
又係度累街坊!

引用:

叫鸡要打真軍射子宫,係大妈先可以,要屌,咪屌大妈

回覆 17# 西九理性的羊羊 的帖子

你講咁多廢話,不如你去屌你自己老母仲好,直頭連百幾蚊叫雞錢都可以慳返,可以比你攞去執藥

引用:

你未到登陸,當然不明好處,屌完睇住自己的米青係大妈閪窿流出 [attach]40099928[/attach]

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-10-1 14:50 發表 查看引用來源
你講咁多廢話,不如你去屌你自己老母仲好,直頭連百幾蚊叫雞錢都可以慳返,可以比你攞去執藥
係的畜生先会識諗住寫屌老母

前往最後回覆