男朋友話要穿PA 環

收藏  |  訂閱
16  14.1k

男朋友話要穿PA 環

琴晚同男朋友出完街之後,佢話要我幫佢剃毛同清潔乾淨佢條大蛇,我都不以為意。跟住佢話要禁慾一兩星期,我都算,佢想點就點,佢唔想屌我呢隻小奴,都要聽從主人命令。
然後我今日問佢點解要禁慾,唔餵飽我,我先知原來佢想穿PA 環。我問佢點解,佢話返我轉頭,話我都穿咗乳環,日日自己爽,佢都想穿返個,再畀個大懲罰我。我真係冇佢咁好氣,本身佢都有16.5cm, 穿埋個環又長多少少,真係頂死我都唔掂

引用:
原帖由 isaacha 於 2022-9-27 06:01 發表 查看引用來源

禁慾完會敏感左,到時再比16.5cm&穿左環既鳩插應該幾爽
但係我驚佢勾到整痛我囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-27 12:06 發表 查看引用來源
要佢穿到咁先俾佢屌

如果佢穿到咁粗又唔驚啊 不過佢一開始未擴環就唔會有咁粗啦 擴到咁粗起碼要三四個月時間

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-27 13:24 發表 查看引用來源

囡囡見到都走頭,仲敢畀佢屌?
穿環啫 又唔會走頭 不過香港好似好少非gay 會穿PA 環

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2022-9-28 09:26 發表 查看引用來源
又你一條死基佬~!!!
下 咩事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-28 08:08 發表 查看引用來源

穿到咁點含呀?

老實講仲有d 得人驚囉
含都仲含到 但係做其他野就唔知點好

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-28 11:49 發表 查看引用來源
啲金屬係滑身應該都含到,我反而想知呢條嘢插入咗個閪入面屌,凸出黎嘅位應該會磨到女人幾爽,尤其磨到G點。

我估應該會似有啲凸珠嘅玩具咁 會磨到敏感位 不過真人穿環/穿珠我真未試過 唔知咩玩法 不過我仲未接受到男人穿PA 環

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-30 07:30 發表 查看引用來源

唔好唔記得, 尿係咸o既, jur 都係咸o既
傷口未埋口之前痾尿即係o係傷口上面撒鹽!

穿果度做乜春? 我認為呢d 男士M性低少少都做唔到囉
笑死 佢本身係重S 😆

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-30 08:52 發表 查看引用來源
正常人梗係唔會穿啲咁嘅嘢,但世上有啲人走火入魔或普通嘢已經滿足唔到佢,所以做啲唔正常嘅自殘。
好似有啲人正常扑嘢已經唔興奮,咪搞SM,變態嘢,同性,最後有啲顛到連動物都屌埋。

...
咁我都係一個壞咗嘅人

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-30 16:54 發表 查看引用來源
點壞法?正常扑嘢已經滿足唔到你?

係係           。

前往最後回覆