秘書 (1-7)

收藏  |  訂閱
12  24.3k

秘書 (1-7)

第一次寫 大家多多支持

我叫Wendy  今年35歲 在上市公司做秘書已經有5年 有男朋友同準備結婚 但今日…….
今日如常同老闆外出見客 今次傾得好順利 好快就同個客簽左合約 老闆話時間仲早 同我食餐飯 慶祝我終於拉埋天窗

我平時好少飲酒 但老闆話同我慶祝 點都飲一杯 個酒甜甜地好易入口 一路傾一路飲 到我醒左 出事了
我醒左 發覺有少少凍 再望望 我全裸訓左係床度 諗住起身 發現腳有條鎖鏈 突然有人走入黎 問我 你醒啦?

就係咁?唔夠喉喎🤤

<2>

Wendy : 老….老闆
老闆 : 你叫錯啦 我係你主人 唔係你老闆阿
Wendy : 老闆 唔好玩啦 俾返 d 衫我
啪…..
老闆: 我冇同你玩 同一句話我唔鍾意講2次 今次一拍掌算數 唔好再有下次
Wendy : 你痴線㗎
老闆:我痴線? 哈哈哈哈 你睇下螢幕先講
一幅又一幅Wendy 的裸照在螢光幕上出現
老闆:點阿 ? 我影得好唔好阿?
Wendy : 阿……你變態嫁 快 d 刪咗佢 刪左佢
老闆大笑後 將Wendy的衫鎖鏈匙掉落地下
Wendy 即刻拎左條匙解腳鏈
老闆 : 我用左你手機覆左你男朋友你跟老闆去澳門出差
Wendy 終於忍唔住 眼淚一滴又一滴 坐係度喊. 老闆抬起wendy 個頭:  聽日9:00 前 WhatsApp 俾我 話要我做你主人 記住係要自拍片 唔係文字 如果我收唔到 螢光幕既相 我就分享出去
老闆講完一路行一路大笑 得返Wendy 一個係房

<3>

老闆返到書房 收到男助手 Ben 電話
Ben : 老闆 已經搞掂左
老闆 : Ruby 果然有一手
警報系統響起
老闆 : 轉頭打俾你
原來老闆已經係 Wendy 裝左監視系統 只要Wendy 一用電話 系統就會通知
老闆 : 傻妹  諗住同條仔坦白 你條仔都偷食啦
Wendy : 喂 阿俊
Ruby : 原來佢叫阿俊
Wendy : 你係邊個? 點解阿俊既電話係你手
Ruby : 畫公仔唔洗畫出腸既 bye
Ruby 收左線後將電話改為靜音
Wendy 再打 都已經冇人接聽
Wendy : 阿..... 點解阿? 我做錯左d 咩野 ? 個天要甘對我.
老闆打返俾 Ben老闆 : Ben , 搬條仔返屋企 車埋Ruby 上去 綁起 Ruby 叫佢同你含  再將你D 精華查係 Ruby 個西同滴係地下, 仲有打埋俾 Chirs 放條仔半個月大假
Ben : 收到
Wendy 開始著返d 衫 望住個螢幕 一幅又一幅自己既裸照 望下個電話 再諗起9:00 前既限期
Wendy 打開開相機, 開始自拍
Wendy : 老闆 我........ 請你做我既主人
Wendy 拍完之後 一直望住個電話
老闆 :  仲諗咩? 片都拍左 仲唔 send 俾我 你個賤女人 要我等你 轉頭我先慢慢同你玩
時間一分一秒甘過去 8:50 Wendy 終於將條片 send 左出去.
老闆收到後 無即時睇  : 等我揾返個狗圈俾你先

<4>
老闆 : 喂 林叔 叫連姐今個星期都唔洗準備早餐
林叔 : 知道 二少
老闆再次步入房間
老闆 : 去準備早餐俾我
Wendy 好快手就準備好早餐 拎去飯廳俾老闆
老闆車完 Wendy返公司  就打俾林叔
老闆 : 喂 林叔 我1:00 左右會返到黎 係我返黎之前搞掂曬 d 清潔同準備個午餐俾我
林叔 : 收到
打完電話 老闆就返上公司
老闆 : Wendy 聽日有咩行程
Wendy 拎埋資入去老闆房回報
老闆 : ok . 甘你今日5點收工 返屋企拎幾件衫 我6:00 係你屋企樓下接你 你可以返出去
Wendy : 知道
老闆 : 喂 Ben 通知 Ruby Wendy 今日5:30左右返屋企拎野  我琴日叫你買既野依家拎落我架車
Ben : 收到
5:30左右 Wendy 返到屋企門口 仲諗緊點同俊解釋 點知一開門就聽到
Ruby : 阿…阿….阿…
俊 : 淫娃 我今日要灌滿你
Ruby : 阿…你….好….阿…..衰….阿…..
俊:甘唔玩lu
Ruby : 唔好阿
俊 : 睇我點插死你
Wendy 企係房門: 俊 好玩嗎?
俊 : Wendy 你唔係同老闆出差咩
Wendy : 我出差 你就可以帶女人上黎搞野
俊 : 唔係阿 Wendy 你聽我講
Wendy : 收聲阿 我地分手
俊 : 你聽我講啦
Ruby : 收工
Wendy 一支箭走左 落到樓下 見到老架車 就沖左上去

<5>

俊即刻入房著衫 Ruby 已經著好曬衫坐係床度
俊 : 你走啦
俊落到樓下 已經見唔到 Wendy 諗住打電話 先發現d miss call

Wendy 準備入老闆屋既時候 俾老闆拉住左
老闆:你諗清楚未?
Wendy 推開老闆的手 就入左去
老闆拎今朝揾出黎既頸圈跟住wendy入去
Wendy 諗起俊既畫面 嬲到掃曬枱面上既野落地 見到老闆後 先清醒返個人 之後望到老闆手上既頸圈 開始後退
老闆:後悔阿?
Wendy : 放過我啦 老闆
老闆捉住Wendy  同佢戴上頸圈
Wendy 坐係地下大喊
老闆抱起 Wendy 帶佢去沖涼房
老闆 : 自己除定我幫你除
Wendy : 老闆 放過我啦
老闆係櫃拎左把鉸剪出黎
Wendy : 老闆 做咩阿 做咩阿
老闆開始剪開Wendy d 衫
Wendy : 停手阿 停手阿
老闆終於忍唔住 : 收聲阿 八婆 係你自己跟我入屋
老闆用花灑射向 Wendy : 洗唔洗我幫你沖 ?
Wendy 接過花灑開始沖涼
老闆關門後偷笑 因為佢係沐浴露加左催情劑
Wendy 沖完涼 著埋老闆準備既衫 就落客廳
老闆見到Wendy 係樓梯行落黎 已經想即刻插佢
老闆 : 去準備晚餐
Wendy 即刻去廚房準備 洗洗下菜 老闆突然塞左個震蛋入去 嚇到Wendy 叫左下
老闆 : 唔好俾個蛋跌出黎 唔係就 哈………
Wendy 著既係圍裙 patpat 位有層薄紗遮一遮 所以佢好怕跌 一直夾得好緊
老闆係後面欣賞一陣 就去客廳睇咸片
催情劑開始發力 Wendy覺得個西好似俾野咬 佢一邊切菜 雙腳一邊磨 點知磨到開始有水流出
老闆見到 將個震蛋開左一格
Wendy : 阿
之後即刻用手撳住過口 再望下老闆
老闆扮聽唔到 繼續睇咸片 隔左陣 老闆調大多一格
Wendy 終於忍唔到 一邊切一邊細聲呻吟
老闆聽到Wendy 既呻吟聲聲 慢慢行左去Wendy 後面打飛機 突然老闆雙手從後揸Wendy 對波  嚇到Wendy 個身向前 震蛋跌左落地 個西岩岩對住老闆條鳩 老闆即刻插左入去
Wendy : 阿… 阿…. 唔好…阿…老闆….阿……

好精彩,正,楼主,快快更新

<6>
老闆 : 扮咩野 都濕晒 定係你想講唔好停
老闆加快速度 啪啪啪….
Wendy : 停…阿….我…阿….
老闆突然抽條鳩出黎 插去Wendy 個口度 深喉抽插
老闆 : 唔外服 下次內服
嚇到Wendy 即刻吞曬
老闆即刻抱起Wendy 再一次插入去 藥力未過令Wendy 好快再次進入高潮 老闆邊插邊上房
不斷抽插令Wendy 全身冇力 眼見老闆同自己戴上手扣 都冇力反抗 老闆將Wendy 吊起 吊到腳尖緊緊掂到地下 將搽滿高潮精油既假鳩插入去 再同 lin lin 搽敏感膏 就始set 腳架
老闆 : 等我再影多套
Wendy 聽到影相 用僅餘嘅力開始掙扎 老闆見藥力開始見效 於是將Wendy 雙腳綁埋一齊 開動假鳩開始拍片
藥力令Wendy 完全忍唔到 : 阿…..阿…..阿….唔得啦…阿…..
老闆抽出假鳩 大笑 : oh 甘大個人都瀨尿
Wendy 忍受唔到西的痕養 居然問老闆 : 我下面好痕 可唔可插返入去
老闆: 諗清楚點叫我先
Wendy 細細聲 : 主人 可唔可插返入去
老闆 : 聽唔清楚 要去邊?
Wendy 大聲講 : 主人 可唔可插返入去
老闆大笑 : 插咩入去?
Wendy : 插條野入去
老闆慢慢將Wendy 放返落黎 : 邊條野阿 講清楚
Wendy 爬去老闆面前 : 黎條老闆冇理Wendy 將條鳩插入佢個口度
點知佢吐左出黎

引用:
原帖由 RAPTOR2001SG 於 2022-10-27 18:30 發表 查看引用來源
好精彩,正,楼主,快快更新
多謝支持

<7>
老闆: 甘你自便
老闆就返去書房 打開閉路 通知林叔準備2個晚餐 就開始剪片
林叔準備好完晚餐就離開 老闆返房叫醒Wendy 食飯 Wendy 好似個餓鬼甘 好快食完個晚餐
老闆起身走入廚房 斟左杯水俾wendy
Wendy : 唔該 老闆
格左一陣 Wendy 開有少少頭暈眼花
Wendy : 老闆…….
老闆抱起暈低既wendy 上房 同佢灌腸 塞住屎眼 再綁住坐係張廁所櫈 放埋桶對住個屎眼
過左半個鐘 wendy 痛到醒左 發至自己俾人綁住咗 但又好肚痛
Wendy : 老闆 解開我阿 我要去廁所阿 老闆
老闆係書房欣賞 冇作任何回應
Wendy 越嚟越痛 不停叫 都只係聽到自己既回音
個塞終於塞唔住 噴左出黎
老闆行入房 用水柱沖乾淨個屎眼 再次灌腸 換上新的塞同桶 就走左
今次過左15分鐘 Wendy 就有反應
不理Wendy 既慘叫 一次又一次灌完就走 Wendy 已經屙到冇晒力
老闆 : 終於乾淨曬
老闆用哥羅芳 令wendy 再次暈低
Wendy 今次醒返 發現雙眼俾野矇住左 個口都俾野塞住 同大字型綁住係張床度
老闆 : 你醒啦
Wendy : 嗯嗯嗯嗯
老闆 : 邊個叫你唔聽話

前往最後回覆