上一頁下一頁
發新話題

射左之後

收藏  |  訂閱
44  17.1k

回覆 9# 樓上吉仔 的帖子

屋企,返到去食飯,食飽訓啦!尼D就叫小時聽歷史,大時講舊時。唉

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-10-15 11:16 發表 查看引用來源
各位:
每次你哋同老婆/女友射完之後,
你哋會繼續插着攬實?
定係即刻想推開佢?
定會想佢即時幫你事后簫?

除非推車,
否則側入、女上定男上
我多數鐘意攬實多,
本身射之前會想佢幫我事后簫
不過完咗又後又不太想 ...
射完一定係想插實攬住瞓,但我老婆通常都唔肯,射完要我即刻起身🙈

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 18:12 發表 查看引用來源
我46了,能力真係不及年輕時,其實30後同40後已經明顕分別,有啲49-50歲成日講點勁點耐,真係唔多可信,除非條女係新鮮,如果屋企個件硬到10分鐘已經好好 ...
我覺得一到咗4字頭,性能力真係差咗好多,1Q之後好難再硬😭

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-16 23:58 發表 查看引用來源

射完一定係想插實攬住瞓,但我老婆通常都唔肯,射完要我即刻起身🙈
射完, 攬實傾悄悄話係世上最窩心的事

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-10-17 23:26 發表 查看引用來源

射完, 攬實傾悄悄話係世上最窩心的事
可惜我隻乸唔鍾意聽我講廢話🙈😤

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-17 23:50 發表 查看引用來源

可惜我隻乸唔鍾意聽我講廢話🙈😤
同佢拍拖時, 你地已經講哂LA

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-16 19:26 發表 查看引用來源
屋企,返到去食飯,食飽訓啦!尼D就叫小時聽歷史,大時講舊時。唉
真係字字珠璣. 好有同感.

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 19:18 發表 查看引用來源

至理名言!

所以要同太太玩多啲花臣
都係呀,之前試過食完飯同佢出去行夜街,當日佢著左條牛仔開叉長裙,揸車出去時我叫佢不如除咗條底褲去再去旺角行街,當時都係講下吾知佢肯唔肯,因為未試過,佢有少少猶豫,我話戴住口罩邊有人認到你,跟住佢喺司機位慢慢除咗條底底出嚟,當時我揸緊車,睇到呢個情景都硬硬地,跟住行街時知道佢冇著底,感覺都好正,最衰係條裙比較長同厚,如果係短裙就仲正

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-17 00:00 發表 查看引用來源

我覺得一到咗4字頭,性能力真係差咗好多,1Q之後好難再硬😭
所以貴精不貴多,同埋要食啲營養丸補下,蛋白質同鐵質不可缺

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-18 13:00 發表 查看引用來源
所以貴精不貴多,同埋要食啲營養丸補下,蛋白質同鐵質不可缺
多做帶氧運動 注意作息飲食💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆