上一頁下一頁
發新話題

射左之後

收藏  |  訂閱
44  17.1k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-18 17:52 發表 查看引用來源
我女人都試過,仲要係佢主動除左條底褲,叫我摸下,睇吓佢有幾濕,一摸直頭係水塘,仲要嗰次係著遮到大脾一半嘅裙,上落電梯,坐低食飯佢都冇遮遮掩掩,硬係覺得好多男人集中目光喺佢裙底,應該坐低起身嗰一瞬間會比人睇到隻西 ...
見到實物
一定流精

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-18 12:58 發表 查看引用來源
都係呀,之前試過食完飯同佢出去行夜街,當日佢著左條牛仔開叉長裙,揸車出去時我叫佢不如除咗條底褲去再去旺角行街,當時都係講下吾知佢肯唔肯,因為未試過,佢有少少猶豫,我話戴住口罩邊有人認到你,跟住佢喺司機位慢慢除咗條底底 ...
阿嫂都好玩得下,吾制吾制又制,好引人

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-18 17:52 發表 查看引用來源
我女人都試過,仲要係佢主動除左條底褲,叫我摸下,睇吓佢有幾濕,一摸直頭係水塘,仲要嗰次係著遮到大脾一半嘅裙,上落電梯,坐低食飯佢都冇遮遮掩掩,硬係覺得好多男人集中目光喺佢裙底,應該坐低起身嗰一瞬間會比人睇到隻西 ...
有冇一路行一路摸下羅右先,一定濕晒。佢甘玩得有冇試過其他人一齊玩

[quote]原帖由 andy1805 於 2022-10-18 19:18 發表 查看引用來源
阿嫂都好玩得下,吾制吾制又制,好引人 [/quote長裙先肯制,短裙應該唔肯,雖然好多野都算配合,但係我都覺得仲係保守左d

回覆 29# licklickson 的帖子

直頭想就地正法,狠狠地中岀佢啦

回覆 33# andy1805 的帖子

玩過好多次啦,3p,多p都試過好多次,之前玩到岀過事,而家大家都講明唔再玩,修心養性啦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 11:46 發表 查看引用來源
年紀有返咁上下,事後蕭吾係咁易,好多時射完好快軟,除非射一二下即刻比條女含就得
軟其實都得o架!
事後蕭一d 係俾男士快感延續, 即係俾佢再舒服d, 另外一個作用其實係清潔
唔係口爆果陣你地搞完咪又係會抹會洗... 作為伴侶o既我出發點係表示欣賞, 表示同對方親密咩都唔介意,
所以與其你自己搵o野抹或者開水喉沖, 我用口去啜返乾淨佢
就係咁啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-10-21 06:53 發表 查看引用來源

軟其實都得o架!
事後蕭一d 係俾男士快感延續, 即係俾佢再舒服d, 另外一個作用其實係清潔
唔係口爆果陣你地搞完咪又係會抹會洗... 作為伴侶o既我出發點係表示欣賞, 表示同對方親密咩都唔介意,
所以與其你自己搵o ...
不過唔係好多女人肯咁做!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-21 07:45 發表 查看引用來源
不過唔係好多女人肯咁做!😬
有手尾o既都幾多會
我知道

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-10-21 06:53 發表 查看引用來源

軟其實都得o架!
所以與其你自己搵o ...
C姐你會同老公做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆