A Club Beauty 集美容按摩養生的消閒好去處

收藏  |  訂閱
15  10.0k

A Club Beauty 集美容按摩養生的消閒好去處

前排聽家姐說會兩邊店走,昨天放假終於走去尖沙咀店試了,原來該店有埋美容,啱哂我了。
封關前我每星期在大陸三日兩夜,都會在骨場過夜,做齊大堂項目,包括做埋 facial ,但是在香港就好少去做,現在去按摩有埋美容,就方便好多,不用去多一個地方,一次過攪掂哂。
講返呢個地方,在柯士甸路金巴利大厦,三角公厠對面,位置都方便,由佐敦站行去都是幾分鐘,去到先沖個涼,然後入房按摩,這裡有8間房,地方都算大,環境唔錯,值得去試下。
今次我都是做按摩加根骶,90+90,之後再去做 facial,時間過得好快,咁就消磨咗大約四個小時,然後在佐敦附近食埋晚飯先回家。

其實佢哋開張早期,曾經有充咭優惠,但是到我去幫襯之時,已經沒有了,現在又有返,當然唔會執輸啦,充返張咭,一萬送二千,反正我每星期都做一至兩次,好快就用完了,如果經常去的,當然會充咭,等於用優惠價消費,何樂而不為呢!
仲有可以用消費券埋單。

正骨?……………..

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-10-18 12:11 發表 查看引用來源
正骨?……………..
師兄係正骨呀!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-10-18 11:03 發表 查看引用來源
前排聽家姐說會兩邊店走,昨天放假終於走去尖沙咀店試了,原來該店有埋美容,啱哂我了。
封關前我每星期在大陸三日兩夜,都會在骨場過夜,做齊大堂項目,包括做埋 facial ,但是在香港就好少去做,現在去按摩有埋美容,就方便好多,不用 ...
師兄,阿妹幫你做?收費一樣嗎?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2022-10-18 16:57 發表 查看引用來源
師兄,阿妹幫你做?收費一樣嗎?
現在可以誰得閒就找誰按,她們個個都有15年經驗。
都是跟價錢表收費的,每個師傅都一樣嘅
,想優惠可以開會員卡。

how much for the massage part

引用:
原帖由 tonymany 於 2022-10-18 23:49 發表 查看引用來源
how much for the massage part
90 min.  500

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-10-18 18:10 發表 查看引用來源

現在可以誰得閒就找誰按,她們個個都有15年經驗。
都是跟價錢表收費的,每個師傅都一樣嘅
,想優惠可以開會員卡。
請問阿妹幾時會係尖沙咀?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2022-10-19 12:59 發表 查看引用來源
請問阿妹幾時會係尖沙咀?
師兄,你可以微信公司電話約阿妹就可以,不用怕唔好意思的,現在尖沙咀有咁多師傅,可以逐個去試

多謝特約濕鳩廣告一則!

前往最後回覆