旺角太子樓上spa

收藏  |  訂閱
20  11.0k

旺角太子樓上spa

最近去過幾間旺角/太子 樓上spa,試過日式nuru,按身推油真係把撚。全部肥油大媽級,目測3到尾到4x幾,猶如肥油推boby慘過被姦,一part45分鐘 6舊有間仲要攞Tips.(中伏point…Ching泉,月jun,深深) ,月jun都有件好D a字頭技C走肥。 千祈咪信網站入面D技師相差天共地,尤其果D telegram 宣傳照。

其他C兄有冇呢D 樓上spa既經歷分享一下?

深感遺憾
深感遺憾
深感遺憾
深感遺憾

引用:
原帖由 polotiger 於 2022-10-28 12:58 發表 查看引用來源
最近去過幾間旺角/太子 樓上spa,試過日式nuru,按身推油真係把撚。全部肥油大媽級,目測3到尾到4x幾,猶如肥油推boby慘過被姦,一part45分鐘 6舊有間仲要攞Tips.(中伏point…Ching泉,月jun,深深) ,月jun都有件好D a字頭 ...
轉去深水玩髮记啦,呢度啲師兄樂此不疲就知有幾好玩啦。

太子至深水埗之間
最多伏

其實有D技師我估細左.可能有D去到5字頭。lobby所見。旺角至太子樓上spa綜合結論技師質數,又老又肥又呃錢,性價比極低。呢D spa 基本吾望會有回頭客,建議喺大堂立下D技師款頭吾對路即閃。

[佢老味性價比低
但叫SPA
已經set高門檻]原帖由 polotiger 於 2022-10-29 12:31 發表 查看引用來源
其實有D技師我估細左.可能有D去到5字頭。lobby所見。旺角至太子樓上spa綜合結論技師質數,又老又肥又呃錢,性價比極低。呢D spa 基本吾望會有回頭客,建議喺大堂立下D技師款頭吾對路即閃。 ... [/quote]

表於 剛剛  只看該作者
呢D spa 老妖3到尾果d已算後生,有次我問個技師幾歲佢話自己28碎轉頭傾開自己個女讀緊中二我話你咪13歲生女,之後承認自己39碎。呢D老妖好多都係失婚既新移民大媽。做波推磨棍客人極難受,我形容佢地係披着人皮既豬。

見到肥大媽級,已經想嘔

引用:
原帖由 timtim19 於 2022-10-31 23:26 發表 查看引用來源
見到肥大媽級,已經想嘔
依我所見D外省女人嚟左香港大部分都變左豬型物體,尤其到左中年以後。

前往最後回覆